| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Prison Break,season 3 u Kultura i Zabava forumu; Mene samo zanima kako ce uspijet pobijec iz ovog zatvora... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #283 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Prison Break,season 3 koji je sad ovo zatvor... glupo je kak je sad u drugom zatvoru... znaci pobjego je iz Sone, i opet u drugi zatvor... ![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #284 (permalink) | |
| Starter | Re: Prison Break,season 3 Citat:
Ja cuh da je gotova, a sad ne znam.. A Sara ce se 100% vratiti, imas intervjue po webu gdje prica taj producent da je bilo kao nekih nesporazuma, bla bla.. Ugl, vraca se!
__________________ .If I tell you will you listen? Will you stay? Will you be here forever? Never go away?. .I najveci pozdrav ide... speki567. | |
| | |
| | #290 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,917
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prison Break,season 3 Ja mislim da nije,bas me zanima sta ce novo izmislit u cetvrtoj...
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: break, prison, season |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:36.