| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Prison Break,season 3 u Kultura i Zabava forumu; S03 Plot ce biti prikazan 17.08 u SAD-u.A naši mislim da nece odmah otkupljivat, vec tamo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prison Break,season 3 Ne da neće nego ne mogu.... Matična tv kuća ("Fox" čini mi se) se zaštitila pravom da nijedna druga televizijska kuća ne može emitirati prvu epizodu sezone dok matična tv kuća ne izemitira cijelu sezonu.... Što se tiče sedam sezona, to su se ogradili za ugovor da se ne bi dogodio slučaj "Prijatelja" kada su glumci po svakoj sezoni tražili dvostruko veći honorar jer se potpisivalo sezonu po sezonu (zato "Prijatelji" više se ne snimaju btw.)... Ovako su potpisali jedan ugovor sa jednakom plaćom za eventualnih 7 sezona i sve super za njih...
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-07-07 Godina: 20
Poruka: 1
![]() | Re: Prison Break,season 3 debilcino nece bit prikazan 17.8 koji si ti debil ne mogu virovat jel ti ides na internet da saznas koji je datum daj si becaru debilu jedan prikazuje se 29.8 u 8 navecer na foxu aj aj oprostit cu tu ostaj mi dobro |
| | |
![]() |
| Tagovi: break, prison, season |
« Zauvijek susjedi
|
Nikita »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:09.

ja isto mislim da nije ni snimljena serija