| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Prison Break,season 3 u Kultura i Zabava forumu; valjda misli na sezonu a ne epizodu...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #301 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Prison Break,season 3 valjda misli na sezonu a ne epizodu...
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #305 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Prison Break,season 3 ma inšpektor gleda na rtl-u valjda... i mene je zbunilo, al sam se sjetil rtl-a
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #307 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Prison Break,season 3 super, mogu ti biti prijatelj???? ![]() ![]()
| | |
| | #309 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Prison Break,season 3 sad, ali kad su izlazile jedna po jedna, opet si gledal jednu na tjedan (bar ja)
| | |
| | #310 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Prison Break,season 3 c/p Prison Break - Wikipedia, the free encyclopedia "The show recently concluded its shorter third season, that only consisted of 13 episodes. A fourth season of 22 episodes has been confirmed by FOX as of March 25, 2008. Season 4 has been confirmed to have a 2 hour season premiere on August 25, 2008"
__________________ EVERY TIME YOU SPAM CHUCK NORRIS KILLS A N00B!! http://www.imagesforme.com/out.php/i71243_chuck.gif |
| | |
![]() |
| Tagovi: break, prison, season |
« Zauvijek susjedi
|
Nikita »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:48.

hehehe a kako se ti zowes ?