| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Prison Break,season 3 u Kultura i Zabava forumu; sutra nova epizoda... Sammy ima gun, šta će biti, ja znam ,ali neću vam kvariti gušt... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #325 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Prison Break,season 3 25.7. pocinje emitiranje 4. sezone, na fox-u, fkors... cool...
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #327 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-08 Lokacija: moj krevetich....
Poruka: 370
![]() | Re: Prison Break,season 3 meni je serija predobra, ali kako se zove prison break, neznam kaj josh mogu smislit, tko ce ovaj put zavrsit u zatvoru... malo je vec izlizana, ali inace je ![]()
__________________ ...LaKšE jE dObIt OpRoSt NeGo DoPuŠtEnJe... |
| | |
| | #329 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 646
![]() | Re: Prison Break,season 3 prve dvije sezone serije sam odgledao, a s 3. sezonom sam malo ispao iz toka. nezgodan mi je termin na RTL pa ne stignem gledat. nabavit cu cijelu sezonu odjednom pa na miru odgledat |
| | |
![]() |
| Tagovi: break, prison, season |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:46.

...LaKšE jE dObIt OpRoSt NeGo DoPuŠtEnJe...