| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Prison Break,season 3 u Kultura i Zabava forumu; jeebenozakonkool... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #334 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-09-07 Lokacija: Travnik Godina: 20
Poruka: 68
![]() | ajojjj ba neam ja rtl-a bem mu a neam ni kuci net pa sam u clubu nemogu skidat ....ajojjj znal se ista kad ce izac po videotekama ?ma jojjj ftk ce beze bit pocnel sad bjezat sad bi red bio da unistaje onu predsjednicu sto mu je stimala sve hehehe al da je SLOBODAN lol a znal se ista za saru ???uhh jesi siguran ??? a jbg sad .... ko sad tacno govori ... ma joj raja jos nezna heheheKORISTI EDIT!!!!! Zadnji Uredio daka : 16-06-08 u 20:47. |
| | |
| | #335 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Prison Break,season 3 100%, site s kojeg skidam je uvjek tocan, za sve serije...
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #338 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-08
Poruka: 103
![]() | Re: Prison Break,season 3 Na RTL-u uvijek početkom godine krenu s tom serijom tj. poslije BB barem je dosad uvijek tako bilo a možda nas ove godine iznenade, iako nisam siguran da će biti 4 sezone na RTL-u prije početka 2009.g |
| | |
| | #339 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-06-08 Godina: 28
Poruka: 28
![]() | Re: Prison Break,season 3 uh serija je odlična a ni michael nije za bacit ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ samo je jedno u mom životu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja život mi dala baš kao da je znala da nikad neće prestat sa mojih usana............ |
| | |
![]() |
| Tagovi: break, prison, season |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.

LjUbAv Je PoPuT kIšE,

bem mu a neam ni kuci net pa sam u clubu nemogu skidat ....ajojjj znal se ista kad ce izac po videotekama ?
sad bi red bio da unistaje onu predsjednicu 
hehehe