| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Prison Break,season 3 u Kultura i Zabava forumu; Ja bih samo nekoga zamolio, ako moze, kad nadje linkove za epizodu na rapidshare-u, da mi posalje na PM. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prison Break,season 3 Ja bih samo nekoga zamolio, ako moze, kad nadje linkove za epizodu na rapidshare-u, da mi posalje na PM. Unaprijed hvala!
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prison Break,season 3 Citat:
Nema njega na nasim kanalima, a ni na njemackim, veceras igra tek u Americi, pa se to skida sa neta!
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Prison Break,season 3 loooooooooool, da bas... ameri imaju svoju politiku kaj se tice prikazivanja njihovih serija izvan njihove zemlje (mislim da par mjeseci nakon zavrsetka prikazivanja moze van zemlje)... na fox-u se prikazuje jer je njihova serija... ja cekam da ju neko upload-a pa da pogledam, nadam se da bude do sutra... |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-07 Lokacija: Tresnjevka City
Poruka: 471
![]() | Re: Prison Break,season 3 evo pogledo prvu epizodu. a uvijek oni nadu neku fintu da produze seriju. sad ce opet ovo razvuc na 20 epizoda i tak sve dok ne padne popularnost tak nisko da im se vise ne isplati. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
![]() | Re: Prison Break,season 3 da baš...bit če stvarno glupoo ako to rastegnu...serija je odlična ali trebala je čak završit u 2 sezoni i to bi bilo baš super...ko zna šta če sad napravit od svega toga...ah...budemo vidjeli.... ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: break, prison, season |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:17.