| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Prison Break - Sezona 3 - Spojleri u Kultura i Zabava forumu; ma sara neče ni glumit u 3 sezoni...dobila otkaz..jbg...tako bar piše na netu....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-10-06
Poruka: 18
![]() | Re: Prison Break - Sezona 3 - Spojleri ovak, poluknul sam prvih 4 epizoda 3. sezone... zaaakon.. kak svi znate, Michael je u zatvoru Soni zavrsil, gdje nema ni č od čuvara, zatvorenici su sami svoji gospodari.. ubijaju se, leševi leže tjednima itd. ne znam vise kak, al otkriva nekog lika u zidinama zatvora zazidanog (ubojica gradonačelnikovog sina, pa se skriva od ostalih zatvorenika jer ga grad. hoce ubiti) a taj lik (zazidani) je nekak povezani za otmicarima (Sare i klinca od buraza).. i ako hoce vidjeti ikad zive, mora spasiti i zazidanog van.. bla bla, prejebeno kak ga spasi od zatvorenika... kak se ne mogu sjetiti imena likova.. e.. uglavnom.. stvarno je dobra 3. sezona.. Sara-u ubiju... zato jer buraz nije postivao dogovor i pokusao ju je spasiti, i onda su mu ostavili kutiju sa njezinom glavom unutra.. i naravno da to nije rekel Michaelu kad ga je ovaj pitao kak su... Lincoln!! vidis e... i onaj Mehikanac, kak se zoveeeee.. ne znam.. uglavnom, on se zaposlio sad ko grobar u zatvoru (onaj sta cisti svakih par tjedana leseve..) a to s ogradom je zato tak da Mikajlo ima kud pobjec ako ce vec doc kad do toga... p.s. to s nagrizanjem ograde je kraj 4. epizode? eto.. ako vas jos sta zanima, pitajte.. Zadnji Uredio lepotica : 18-10-07 u 02:21. Razlog: -- |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-11-06
Poruka: 2
![]() | Re: Prison Break - Sezona 3 - Spojleri ej ljudi....................................................nisam gledao uopće treću sezonu............neam pojma kaj se dešava u njoj...........a baš me znanima ,,,,a neam pojma gdje da to nabavim,,, to nema nitko.............. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dominic purcell, prison break, wentworth miller, zakon brace |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:45.