| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Prison Break - Sezona 3 - Spojleri u Kultura i Zabava forumu; oops... sry. ako zaslužujem kaznu, kaznite me, to je pošteno!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prison Break - Sezona 3 - Spojleri ma nikaka kazna šta ti je, samo sam te pito zašto pisat te spojlere, koja je svrha? i reko ti samo di ih i možeš pisat ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Prison Break - Sezona 3 - Spojleri opet ja hm, lechero je mrtav, t-bag je vrati pare i imo neki svoj govor.T-bag je jastukom ugušio lechera Sucre je završio u Soni jer nije znal di je Michael Razmjena je bila u muzeju Onaj policajac Mehoun je opet za "Kompaniju". Michael se želi osvetiti za smrt Sare Sofia je bila pogođena metkom i završila u bolnici Uglavnom, to je to ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: dominic purcell, prison break, wentworth miller, zakon brace |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:42.