| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi razmjena serija u Kultura i Zabava forumu; evo svečano otvaram temu za razmjenu serija,ajde stavite svije popise evo mojeg Allo' Allo' Angel Star Trek - The Original ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-07-07 Godina: 22
Poruka: 5
![]() | razmjena serija evo svečano otvaram temu za razmjenu serija,ajde stavite svije popise evo mojeg Allo' Allo' Angel Star Trek - The Original Series Star Trek - The Next Generation Star Trek - Enterprise Stargate SG-1 Bitange i princeze Bitange i princeze CSI Las Vegas CSI Miami CSI New York Married With Children Dark Angel Battlestar Galactica Orginal Twin Peaks SeaQuest DSV Battlestar Galactica La Femme Nikita Babylon 5 That's 70 Show Desperate Housewives Gilmore Girls Dawson's Creek 10th Kingdom Band Of Brothers Heroes Drawn Together Special Unit 2 Invisible Man The Practice Ed, Edd & Eddy Family Guy Futurama Leteci Cirkus Montya Pythona Lois and Clark - The New Adventures of Superman Captain Power and the Soldiers of the Future Dawson's Creek Ally McBeal Medium Smogovci Buffy - The Vampire Slayer The Young Indiana Jones Chronicles Northern Exposure Poirot Gulliver's Travels The Nanny One Foot in the Grave Saved by the Bell Sabrina The Teenage Witch Dharma and Greg Popular Tremors Road to Avonlea Highlander He-Man Ewoks Spiderman and His Amazing Friends Stargate Infinity Scooby Doo, Where Are You M.A.S.K The Raccoons Lost Malcolm in the Middle Merlose Place North and South Fraiser Seinfeld One Tree Hill Pod istim krovom Princ iz Bel Aira Puna kuća Roseanne Sabrina - The Teenage Witch Sam svoj majstor Scooby Doo Sex & The City Oz Prison Break Smallville South Park SpongeBob Squarepants Star Trek: Enterprise Stargate Atlantis The Outer Limits The Addams Family The Simpsons Walker - Texas Ranger Yogi Bear Yu-Gi-Oh! svi upiti,koje sezone,koji prijevod na pm,molim! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: razmjena serija iam: Prison break nip/tuck (rezi me) 24 (sve) OZ Day Break Band Of Brothers Mission Impossible (prve dvije sezone) i imam jos: House MD (treca sezona), CSI (6-a sezona) Navy CIS (cetvrta sezona), scrubs (5-a sezona). ak neko hoce razmjenu nek se javi na PM ili dooki@net.hr |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-07 Lokacija: Varaždin
Poruka: 218
![]() | Re: razmjena serija ma kakva razmjena, pošta???? ![]() lepo uploadaš i onda veliš da imaš, a ovak ti taj topic tak nist ne vredi... btw... ako netko treba neku seriju , nek me PM ![]() e da , vidim da imas ed edd 'n eddy ak mozes to uploadat taj crtic nigde nebrem nac.... jedan klinjo iz kvarta me celo vreme gnjavi za to, a i ja bi kojeg pogledal... skršen crtič ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-08-07 Godina: 18
Poruka: 1
![]() | Re: razmjena serija haha ja imam oc (eng titlovi) sve sezone i tree hill sve sezone (srpski titlovi)... imam i allo allo 16 epizoda (hr titlovi) imam i prvu sezonu full metal alchemista (anime) i imam filmove mean girls, cindrella story, step up(hr titlovi), the devil vears prada (hr titlovi) pa ako kome treba što ![]() Zadnji Uredio touchofpink : 16-08-07 u 15:51. |
| | |
![]() |
| Tagovi: razmjena, serija |
« Scrubs
|
Battle Star Galactica »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:40.