| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi "Rescue Me" ili "The Sopranos"? u Kultura i Zabava forumu; Meni je osobno bolji Rescue Me ali i Sopranosi su jako dobri.Oboje volim pogledati ali ipak Rescue Me je ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Što više volite gledati? | |||
| Rescue Me | | 5 | 83.33% |
| The Sopranos | | 1 | 16.67% |
| Oboje | | 0 | 0% |
| Glasači: 6. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: "Rescue Me" ili "The Sopranos"? Rescue Me - Official Site HBO: The Sopranos "Vatreni Dečki" obnovili web stranicu,sad je bolja 10 puta.Ima pojedinosti koje još nisu dovršene ali bit će.Nadam se da će još jednu sezonu snimiti. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Rescue Me" ili "The Sopranos"? A ti si novi moderator? ![]() Sopranosi su mi bolji, bez dvojbe.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: "Rescue Me" ili "The Sopranos"? A možda si i promašio temu ![]() ot: sopranos
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: mequot, quotrescue, quotthe, sopranosquot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:48.