| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica u Kultura i Zabava forumu; Naše cijenjene Tv-kuće su nas odlučile mučiti svaka sa svojom verzijom te glupe serije. Ja sve te serije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 16
Poruka: 276
![]() | Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica Naše cijenjene Tv-kuće su nas odlučile mučiti svaka sa svojom verzijom te glupe serije. Ja sve te serije zovem "Preglumljivanje". Svima je zajednička loša gluma , još gori scenarij , a onom sranje s nove i reterdirana sinkronizacija. Izjasnite se!
__________________ b |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,641
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica Pa, sta znam, pogledam ponekad, mozda jednom nedeljno, tj. kad naletim... Nista specijalno, ali radije cu to gledati neko ona latinoamericka sranja! Videla sam da jos ima toliko slicnih na raznim kanalima, da se coveku smuchi!!!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 147
![]() | Re: Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica Meni je najgore ono sranje sa RTL-a.To je serija za one koji za vrhunac humora smatraju padanje na koru od banane i kreveljenje. Zapravo , skoro je sve na RTL-u kopija stranog programa(i to loša)
__________________ Ja se zovem Kulen the Braco. Iz porodice sam čudnovatih kuburaša. Kad odrastem , želio bih biti bogat. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica užas od serije... nevjerujem koliko su nam tv kuče jadne i neoriginalne da sve moraju kopirrati istu prelošu stvar...
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 147
![]() | Re: Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica Nisam to s bananom mislil u doslovnom smislu , nego sam htio reči da se humor kod te serije svodi na sto puta prožvakane fore koje nikome više nisu smiješne.
__________________ Ja se zovem Kulen the Braco. Iz porodice sam čudnovatih kuburaša. Kad odrastem , želio bih biti bogat. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica Kad samo pomislim na taj klon trio serija dode mi da si prosviram mozak i jos dovoljno dugo zivim da se zaletim glavom u televiziju. Tko uopće daje zeleno svjetvo da se to pusti u eter ili snima uopće? Pa majku mu ja nisam vidio antipaticnije biće od one vodorige sa nove tv. A ona sinkronizacija je secer na kraju! Uzas na kubni metar!
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica Citat:
Ajde ti probaj nešto smisliti novo, začas budeš shvatio da nije baš tako lako...A nebi naše mogli tužiti budući da se vidi da je očito to plagijat? | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:26.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

Ajde ti probaj nešto smisliti novo, začas budeš shvatio da nije baš tako lako...