| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica u Kultura i Zabava forumu; gledal sam ugly betty, i ok mi je serija, al ove ostale nisam ni posnjofal kolko su debilne, mrzim kopije...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica gledal sam ugly betty, i ok mi je serija, al ove ostale nisam ni posnjofal kolko su debilne, mrzim kopije...
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica Citat:
radije sjest na dupe, nazvat i pitat za dopuštenje da se napravi slična verzija nego malo upregnut gyruse ...ne bi stavili bez dogovora i dopuštenja...
__________________ ...there is no innocence - only degrees of guilt.... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica ^^naravno da nije lako... al nije ni nemoguče! ko god malo razmisli ima ideju za neku seriju i sl... nisu sve ideje tolko dobre da bi prošle kod gledateljstva al garant bi se našlo par predobrih! stvar je u tome da se mladi scenaristi vrlo teško probijaju u tom poslu a još im je teže prodat scenarij, da netko i stvori seriju po papiru bez toga da je nepretvori u nešto več viđeno samo zato jer je to več isprobano pa se zna da prolazi kod mase pred TeVeom...
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica Nema šta emitirati, pa emitiraju gluposti...Mene smeta šta u hrv. serija se posuđuju srpski glumci...Jako me to iritira, iako nemam ništa protiv srba..Ružna leti je katastrofa koja ruži ugled NovojTV...Ako nemaju što pokazivati, neka se zatvore! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,247
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica potpisujem. nasa mi i nije nesto,ali nije ni za bacit. americku verziju nisam gledala
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:09.

Ajde ti probaj nešto smisliti novo, začas budeš shvatio da nije baš tako lako...
...
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

Pali gume a ne dušu