Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Serije
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Serije Raspravljate o temi Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica u Kultura i Zabava forumu; gledal sam ugly betty, i ok mi je serija, al ove ostale nisam ni posnjofal kolko su debilne, mrzim kopije......

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-01-08, 09:49   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-08-06
Godina: 23
Poruka: 676
DOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DOGGY Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DOGGY
Re: Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica

gledal sam ugly betty, i ok mi je serija, al ove ostale nisam ni posnjofal kolko su debilne, mrzim kopije...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 16:58   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,390
pajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: potemkin.hr Pogledaj Poruke
A nije lako smisliti nešto novo kad je sve skoro već snimljeno Ajde ti probaj nešto smisliti novo, začas budeš shvatio da nije baš tako lako...
A nebi naše mogli tužiti budući da se vidi da je očito to plagijat?
pa naš mentalitet da se ide linijom manjeg otpora...zato se nikom ne da smišljat nešto novo...rijetke su iznimke...

radije sjest na dupe, nazvat i pitat za dopuštenje da se napravi slična verzija nego malo upregnut gyruse...

ne bi stavili bez dogovora i dopuštenja...
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 08:21   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 487
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

^^naravno da nije lako... al nije ni nemoguče!
ko god malo razmisli ima ideju za neku seriju i sl...
nisu sve ideje tolko dobre da bi prošle kod gledateljstva al garant bi se našlo par predobrih!

stvar je u tome da se mladi scenaristi vrlo teško probijaju u tom poslu a još im je teže prodat scenarij, da netko i stvori seriju po papiru bez toga da je nepretvori u nešto več viđeno samo zato jer je to več isprobano pa se zna da prolazi kod mase pred TeVeom...
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 09:56   #14 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika kulenthebraco

Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 147
kulenthebraco se izdvaja iz mase

Masa puši sve!
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 11:51   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 375
klik™ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku klik™

Nema šta emitirati, pa emitiraju gluposti...Mene smeta šta u hrv. serija se posuđuju srpski glumci...Jako me to iritira, iako nemam ništa protiv srba..Ružna leti je katastrofa koja ruži ugled NovojTV...Ako nemaju što pokazivati, neka se zatvore!
klik™ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 20:28   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-01-08
Godina: 20
Poruka: 20
luba se izdvaja iz mase

serija je glupa do bola, treba je ukinuti odmah, ono je sramota sta su uradili, da sinkronizuju na hrvatski, Bože dragi sačuvaj nas ovakvi serija ubuduce
luba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 22:22   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,050
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

koja komedija od projekta na novoj
Odgovori sa citatom
Star 29-01-08, 00:37   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 18
Poruka: 1,978
tamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono nešto

sve te serije mi idu na živce
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-01-08, 02:47   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,247
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: ROBIN Pogledaj Poruke
koja komedija od projekta na novoj
potpisujem.

nasa mi i nije nesto,ali nije ni za bacit. americku verziju nisam gledala
Odgovori sa citatom
Star 29-01-08, 03:04   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 748
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: debelafrancika Pogledaj Poruke
Naše cijenjene Tv-kuće su nas odlučile mučiti svaka sa svojom verzijom te glupe serije. Ja sve te serije zovem "Preglumljivanje". Svima je zajednička loša gluma , još gori scenarij , a onom sranje s nove i reterdirana sinkronizacija. Izjasnite se!
Ako su ti toliko mrske, pa što ih gledaš onda.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108