| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica u Kultura i Zabava forumu; ja am još prije pogledala 1 sez, imam 2 i mislim sada pogledati.... relativno mi je ok... al na ove ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica ja am još prije pogledala 1 sez, imam 2 i mislim sada pogledati.... relativno mi je ok... al na ove naše debile sa televizije mi se kenja kad sinkroniziraju ![]() ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: tu negdje Godina: 28
Poruka: 34
![]() | Re: Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica Citat:
od yo soy betty la fea.inace, bljuje mi se na te tri serije sto se prikazuju na te tri "divne" televizije. ne kuzim taj fenomen od yo soy betty la fea pol svijeta je napravilo remake a serija je glupost kakve nema. | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 17
Poruka: 280
![]() | Citat:
Da bi nekaj kritiziral , najprije trebam pogledati. Znaš , nisam ti ja prorok.
__________________ b Zadnji Uredio daidza : 02-02-08 u 22:24. | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-06-08
Poruka: 30
![]() | Re: Ružna Betty , Ne daj se Nina , Ružna ljepotica najbolja je RUŽNA LJEPOTICA barem meni.........I TO NAJRUŽNIJA JE MEĐU NJIMA A I DOBRO SMIJEŠNA....................................gledala sam njene slike kakva je sada bez uloge u serije stvarno je prava ljepotica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:18.

od yo soy betty la fea.