| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Sapunice HTV-a u Kultura i Zabava forumu; CUDI ME DA HTV NEMA U VECERNJEM PROGAMU SAPUNICU KAO STO JE BILA SANTA BARBARA I DINASTIJA... MILION NASTAVAKA.RAJ ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: SAPUNICE HTV-A mislila sam na sapunice strane produkcije nasi su losi sami po sebi ali imaju manji buđet.a fascinira me kako s ogromnim buđetom stranci naprave katastrofu a ona postane kultna serija,toliko da cak uplacuju mise za likove i slicno
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: SAPUNICE HTV-A A bo, valjda je i njima dopizdilo to kupovat. A imaju sapunjaru u podnevnom terminu poslije dnevnika. Mislim si nekako da je to + Ratkajevi dvaput dnevno sasvim dovoljno sranja na tv za koje moramo plaćati pretplatu ako se kojim slučajem zaleti nešto kvalitetno na hrtu...Al zato na novoj sranja svakakvog..
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SAPUNICE HTV-A Jebem ti HTV da ti jebem... jedinu seriju koju sam gledala (Ally McBeal) su prestali emitirati.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
![]() |
| Tagovi: htv, sapunice |
« Sutkinja Amy
|
Invasion »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:11.

Grijesiti je ljudski ...