Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Serije
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Serije Raspravljate o temi Scrubs u Kultura i Zabava forumu; Ovako otvaram ovu temu zato sto je serija jebena i zanima me kad dolaze nove epizode, znam da su prve ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-11-07, 22:40   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-02-07
Poruka: 39
Sule se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Sule
Scrubs

Ovako otvaram ovu temu zato sto je serija jebena i zanima me kad dolaze nove epizode, znam da su prve dvije ep. nove sezone izasle ali znali itko kada ce treca tj. svako koliko izlazi nova
Sule je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 06:08   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,222
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru
Re: Scrubs

imam svih 6 sezona i moram reć da mi je to jedna od top 5 serija! pre dobra je!!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 18:10   #3 (permalink)
Administrator

Avatar od korisnika Tolian Soran

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 24
Poruka: 74
Tolian Soran se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Sule Pogledaj Poruke
Ovako otvaram ovu temu zato sto je serija jebena i zanima me kad dolaze nove epizode, znam da su prve dvije ep. nove sezone izasle ali znali itko kada ce treca tj. svako koliko izlazi nova
Teško ti je to reć, ameri znaju često pomaknut termin prikazivanja.

Odi na mininovu i registriraj se na rss reader -dobiješ obavjest koje su serije došle, nadam se da će ti to pomoć
Odgovori sa citatom
Star 30-12-07, 15:01   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

scrubs mi je najbolja serija...sviđa mi se način pogleda na život, ljude i ljudske osjećaje a uz to je i glazba predobra...

serija je posebna i jedinstvena...ne ulazi u okvire žanrova. tih 20-25 minuta koliko traje možda je nekima prekratko al meni je taman...

gledao sam svih 6 sezona i jedna od rijetkih serija koja je samo bolja i bolja i uvijek znaju što će napravit u sljedećoj epizodi tako da ne moraju komplicirati i izmišljat zaplete...
Odgovori sa citatom
Star 30-12-07, 18:40   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Godina: 25
Poruka: 532
grim se izdvaja iz mase

za ovu seriju mi je msu za sta su je prestali emitirat na hrt-u. vatam malo preko fox lifea, ali opet, nije to to.
postoji li mogucnost da ce izdavat dvd kolekciju?
Odgovori sa citatom
Star 30-12-07, 22:23   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 16
Poruka: 1,061
speki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speki576 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speki576

Predobra serija! Nažalost gledao sam samo 4. sezonu i reprizu te sezone! Da ako ima neka dvd kolekcija je li se može objaviti di se može kupiti

Pouzdan prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji!
Vidim da sam ostao zapamćen kao Hello Kitty fan, pa evo povratak Hello Kitty avatara!!
speki576 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 18:15   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-12-07
Poruka: 4
Guzica666 se izdvaja iz mase

možete skinit i 5 epizoda sedme sezone
već se prikazuje na NBC-u
samo sta jos se nezna oće li dat završne epizode zbog
štrajka scenarista koji traje
Guzica666 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 08:01   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 482
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

obožavam tu seriju... jedna mi od najboljih sit.komova ikad!!

uzimam sljedeči mjesec flat i skidam!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 17:07   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

Zadnji Uredio pajo-patakRi : 26-04-08 u 17:09.
pajo-patakRi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 14:15   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: scrubs

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103