| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Scrubs u Kultura i Zabava forumu; Ovako otvaram ovu temu zato sto je serija jebena i zanima me kad dolaze nove epizode, znam da su prve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Scrubs imam svih 6 sezona i moram reć da mi je to jedna od top 5 serija! pre dobra je!!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Administrator Datum registracije: 20-08-07 Godina: 24
Poruka: 74
![]() | Re: Scrubs Citat:
Odi na mininovu i registriraj se na rss reader -dobiješ obavjest koje su serije došle, nadam se da će ti to pomoć
__________________ "Normal" is what everyone else is, and you are not. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Scrubs scrubs mi je najbolja serija...sviđa mi se način pogleda na život, ljude i ljudske osjećaje a uz to je i glazba predobra... serija je posebna i jedinstvena...ne ulazi u okvire žanrova. tih 20-25 minuta koliko traje možda je nekima prekratko al meni je taman... gledao sam svih 6 sezona i jedna od rijetkih serija koja je samo bolja i bolja i uvijek znaju što će napravit u sljedećoj epizodi tako da ne moraju komplicirati i izmišljat zaplete...
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: Scrubs za ovu seriju mi je msu za sta su je prestali emitirat na hrt-u. vatam malo preko fox lifea, ali opet, nije to to. postoji li mogucnost da ce izdavat dvd kolekciju?
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Scrubs Predobra serija! Nažalost gledao sam samo 4. sezonu i reprizu te sezone! Da ako ima neka dvd kolekcija je li se može objaviti di se može kupiti ![]()
__________________ Amicus cetrus in re incerta cernitur! Pouzdan prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji! Vidim da sam ostao zapamćen kao Hello Kitty fan, pa evo povratak Hello Kitty avatara!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Scrubs
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... Zadnji Uredio pajo-patakRi : 26-04-08 u 17:09. |
| | |
![]() |
| Tagovi: scrubs |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:03.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.