| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Serije u Kultura i Zabava forumu; Pošto su serije u zadnje vrijeme jako "IN" , pa napišite koja vam je najdra... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| wit | Serije Pošto su serije u zadnje vrijeme jako "IN" , pa napišite koja vam je najdraža, koju ste zapamtili kao klinac(klinka), kakve najviše volite (žanr), koju sad pratite, pa eto malo mimo ovih pojedinačnih tema vezanih za konkretne serije, evo i nešto općenito.
__________________ Yo mamma is so dumb, she thought that Jar Jar comes with pickles pickles ![]() Yo mamma is so fat that Jabba The Hut said Daaaaaamn |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-11-06 Godina: 24
Poruka: 17
![]() | Re: Serije od starijih definitivno prve Zvjezdane staze s kapetanom Kirkom lik je pobio sve muške izvanzemaljce na koje je naletio u svemiru a po***o sve ženske , i to je sve uspio dok se trudio držat uvučen stomak Od novijih to je naravno, Galactica.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Serije Isto star trek, mućke, sve sa Rowanom Attkinsonom, seinfeld... Volim i serije nadnaravne tematike itd., uglavnom da se da nasmijati ili ako je ozbiljna da nije prenaivna. Ali prvenstveno sam trekkie, čak sam i posao prekidao mislim zbog enterprisea.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Serije mućke apsolutni broj jedan,onda dugo dugo nema ništa ispod njih,zatim seinfeld,raymond,prijatelji,kralj queensa mi je bila isto super serija..uglavnom volim britanske humoristične serije-crna guja,državnik novog kova , u autobusu, zvonili ste milorde...nikad nisam podnosio sve te sf serije pa ni filmove tako da to nisam nikad pratio...u zadnjih godinu-dvije jako slabo gledam tv pa samim time ne pratim niti jednu od novijih serija...
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Veteran | Re: Serije Pratio sam puno serija al najdraže su mi uvijek bile humorističke, sve britanske i velika većina američkih. Sad ih ne pratim više tolko, nemam kad ![]() Apsolutno prve su Mućke, Crna Guja pa Bračne vode i dalje sve ostale (Alo-alo, Puna kuća, Alf, Seinfeld, Will&Grace, Zvonili ste milorde, U Autobusu, Državnik..........)
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Serije Evo sjetio sam se jedne odlične koja nije bila već jaaako dugo na tv-u. Sjećate se Red Dwarfa iliti Crvenog Patuljka?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: serije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:30.

, i to je sve uspio dok se trudio držat uvučen stomak

, u autobusu, zvonili ste milorde...nikad nisam podnosio sve te sf serije pa ni filmove tako da to nisam nikad pratio...u zadnjih godinu-dvije jako slabo gledam tv pa samim time ne pratim niti jednu od novijih serija...