| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Serije u Kultura i Zabava forumu; meni su Star Trek Voyager,pa crna guja,mucke,ove engleske su predobre!! a od ovih koje su trenutno o.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #105 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Serije jel ko kuži zašt je onaj dr. house popularan??? mislim ono emisija za hipohondre i sve koji to žele postati, bolja mi je ona emisija o bolestima što vodi ana žubori potočić. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: Serije zakon braće, zvonili ste milorde i mućke su mi bile legende od serija.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Starter | Re: Serije Ovako, pratila Prijatelje i X-Files, jedine američke serije. Onda, recimo meni najdraže serije su Mućke, 'Alo 'Alo, Crna Guja, Tanka Plava Linija, i još jedna britanska, uvijek joj ime zaboravim. Onda neke detektivske serije, Inspektor Kolumbo (et', i ova je američka), Hercul Poirot, Sherlock Holmes (ali Jeremy Brett u glavnoj ulozi) (inače omiljena serija). E da, i Kate&Allie i Porodicu Adams od američkih, et'.
__________________ So I sit still in my room, today, Winter's here in summer's season, Shall I say I was wrong, if I'm right Farewell to my last hope |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-11-07
Poruka: 72
![]() | Re: Serije Kućanice i Zakon Braće pratim i frik sam za time no još volim Will & Grace, Sex i grad... Kao klinka sam sve sapunice gledala ( sjećate se Esmeralde, Otimačice...)
__________________ If computers have no doors or fences, who needs Windows and Gates? |
| | |
| | #110 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Serije Budem ovaj vikend pogledao 4. sezonu serije The 4400 , mogu reć da me iznenadila serija, poseban gušt slušat naslovnu pjesmu, interesantna serija ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
![]() |
| Tagovi: serije |
« Work Out
|
O.C. ili Tree Hill »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:34.