| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Serije u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Lostie LOST, Oz, Grey's Anatomy, Kućanice, ponekad Seinfeld.... inače LOST - u je toliko pala gledanost da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Serije inače LOST - u je toliko pala gledanost da je sa prime timea premješten u termin 22.00 h mislim da je u pitanju 2 mil gletatelja ,žale se nove misterije a neriješene stare.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,521
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Serije ne bi čovjek nikad ni pomislio da ti još gledaš ![]() ontopic, ponovno počeo pregledavat dvd-e "only fools and horses"...od novih, niš ne gledam ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Serije da malo osvjezim temu... na novoj (u smjesnom terminu iza ponoci) su pocele odlicne serije... out of practice (nista zajednicko) hack (taksist) medical investigation (medicinska istraga) prvi radni dan (first monday) u normalnom terminu se daju pogledati kucanice vec duze pratim odlicnu seriju grey anatomy medij slijepa pravda uuuuuuu, lost sam cisto zaboravil... nije mi se dalo cekati pa sam skinul 6 epizoda 3. sezone, dal ih ima jos??? onda na rtl-u dani straha rescue me (pederski prijevod vatreni decki, kaj je totalno debilno, i predlozil bi peticiju da se promijeni prijevod, al mi se neda)... dani straha na hrt zlocinacki umovi kojak do nedavno davno deadwood saptacica duhovima oc 24 csi dr. house battlestar galactica hbo trava rat u kuci it-ovci svita deadwood to bi bilo to od mene, to vam se sva sad vrti po programu... ja sve pratim (snimam na dva videa, al moram kupit neke kvalitetnije) Zadnji Uredio DOGGY : 08-03-07 u 11:47. |
| | |
![]() |
| Tagovi: serije |
« Work Out
|
O.C. ili Tree Hill »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:30.

pametni znaju