| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Strasti u Kultura i Zabava forumu; Da li se sjećate NBC-eve serije Strasti (Passions) koja se prije nekoliko godina emitirala na Novoj TV? Vjerujem da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 1
![]() | Strasti Da li se sjećate NBC-eve serije Strasti (Passions) koja se prije nekoliko godina emitirala na Novoj TV? Vjerujem da ja nisam jedina koja je obožavala tu seriju i bilo mi je užasno žao kada su ju prekinuli i to još kada je bilo najnapetije. Ovim topicom pozivam sve one koji bi željeli opet uživati u Strastima da pošalju e-mail na Novu tv i da zatraže od Nove da ponovno počnu prikazivati Strasti i po mogućnosti da otkupe nove epizode koje mi nismo imali prilike vidjeti. E-mail adresa Nove tv je novatv@novatv.hr Slobodno možete ovu poruku proslijediti dalje na myspaceove, facebooke itd. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Strasti Ja sam gledao, i bili su mi baš cool ... Tabita i Timy legende . Al baš da ih imam želju ponovo gledat - nemam ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Strasti Nisam ih baš nešto previše pratio, al isto ko gggiga najviše se sjećam Timyja i ako se ne varam prekinuli su prikazivat u pola sezone ili tako nešto, al da sad imam neku jaku želju da opet gledam, pa i nemam
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Strasti Trazio sam ja sad, cini mi se da nema ![]() Kako su se zvali oni dvoje nesretno zaljubljenih Sherridan (ona je bogata) i onaj siromasni? Njemu je njen stari namjestio ubojstvo, ona maska neka, i te pizdarije ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:54.

... Tabita i Timy legende
. Al baš da ih imam želju ponovo gledat - nemam 
i ako se ne varam prekinuli su prikazivat u pola sezone ili tako nešto, al da sad imam neku jaku želju da opet gledam, pa i nemam