Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Serije
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Serije Raspravljate o temi Strasti u Kultura i Zabava forumu; Da li se sjećate NBC-eve serije Strasti (Passions) koja se prije nekoliko godina emitirala na Novoj TV? Vjerujem da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-05-08, 11:24   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 1
Passions Fan se izdvaja iz mase
Strasti

Da li se sjećate NBC-eve serije Strasti (Passions) koja se prije nekoliko godina emitirala na Novoj TV? Vjerujem da ja nisam jedina koja je obožavala tu seriju i bilo mi je užasno žao kada su ju prekinuli i to još kada je bilo najnapetije.

Ovim topicom pozivam sve one koji bi željeli opet uživati u Strastima da pošalju e-mail na Novu tv i da zatraže od Nove da ponovno počnu prikazivati Strasti i po mogućnosti da otkupe nove epizode koje mi nismo imali prilike vidjeti.
E-mail adresa Nove tv je novatv@novatv.hr

Slobodno možete ovu poruku proslijediti dalje na myspaceove, facebooke itd.
Passions Fan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 11:27   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 5,198
gggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
Re: Strasti

Ja sam gledao, i bili su mi baš cool ... Tabita i Timy legende . Al baš da ih imam želju ponovo gledat - nemam
We're going home with the championship.
gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 11:53   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 3,061
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Nisam ih baš nešto previše pratio, al isto ko gggiga najviše se sjećam Timyja i ako se ne varam prekinuli su prikazivat u pola sezone ili tako nešto, al da sad imam neku jaku želju da opet gledam, pa i nemam
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 13:21   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 1,484
Volcom je zabranio reputaciju

Da mali (veliki) Timmy je bio kralj.. R.I.P
Volcom je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 18:59   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 3,090
xarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus

To je bila dobra serija...ona mulica tek bila dala dusu za miguela a oni prekinu...
ono nije mogla uci u crkvu ili nesto
a ona plava...vuklo ju nesto u pakao...
najjaca serija

We do what we must, because we can.
xarfaxus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 08:41   #6 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,629
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Čeriti
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 08:42   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

xarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznat

eee ona :rofl
ono bio neki pakao u ormaru

xarfaxus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 08:45   #8 (permalink)
V.I.P. Član

gggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobar

Pa to se još snima

"Passions" (1999)

da Xar, bio je pakao u ormaru
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 08:47   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Nemoj zajebavat...opa utorrent ce bit zauzet sad

edit:ipak nece...tribalo bi mi 12419254027gb da skinem sve

xarfaxus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 08:49   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Trazio sam ja sad, cini mi se da nema

Kako su se zvali oni dvoje nesretno zaljubljenih Sherridan (ona je bogata) i onaj siromasni? Njemu je njen stari namjestio ubojstvo, ona maska neka, i te pizdarije
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103