| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Svi mrze Chrisa u Kultura i Zabava forumu; Jel gleda netko? Emitira se nedjeljom u 10:17h.Meni je serija baš dobra,malo manje smiješna od Svi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Svi mrze Chrisa Jel gleda netko? Emitira se nedjeljom u 10:17h.Meni je serija baš dobra,malo manje smiješna od Svi vole Raymonda ali nije loše.Dobra je ženska što glumi Chrisovu staru... Najjači mi je njegov stari bio danas kad je smrdio na ribu a hoda po ulici dok mu beskućnik govori kako smrdi a žena mu ne da ući u stan pa mu kroz prozor baci čistu odjeću da se presvuče na ulici,koma su. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Svi mrze Chrisa Hehe...zakon su.Bilo je dobro kad Chrisova mama vodi sina u kolicima a stari pita šta mu je a ona kaže ništa...za sve što se dogodi ona kaže ma nije ništa ili nije ništa bilo.Najjače mi je kad je otišao u drugu školu jer ga stalno maltretiraju pa stane i gleda kako neka dva lika maltretiraju klinca a likovi ga pitaju šta gledaš? a on kaže ništa,a oni ga pitaju mi smo glupi pa nas ne gledaš a Chris pobjegne..ma smiješno za popizdit.Ili kad je njegova stara cijelo vrijeme vrištala na svaku sitnicu u stanu... ali ovo s ribama je nenadjebivo.Svi mrze Chrisa (hit serija) nedjelja, u 10:18 h Godina: 2005 Trajanje: 30' Autori: Chris Rock, Ali LeRoi Glumci: Tichina Arnold, Terry Crews, Tyler Williams, Tequan Richmond, Imani Hakim Narator: Chris Rock Evo i slike glumaca zajedno: ![]() Zadnji Uredio Giant : 05-08-07 u 16:34. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() | Re: Svi mrze Chrisa Citat:
to mi je isto bilo smiješno za popizdit.Tu seriju sam ja primjetio prije 2 tjedna na tv-u ali sam mislio da ide svakog dana kad ono samo nedjeljom i sad obavezno pogledam ujutro.Nego...fora mi je bilo kad je Chrisova stara doživjela promjenu i stalno žderala čokolade a Chris ostavio jojo u wc-u kad je ona skoro pala i umjesto da se izdere na njega kaže pokupi to i nemoj se s time zezati,ili u tom stilu sad se ne mogu sjetiti točno šta je bilo a on se čudi.Chrisov stari ima neku zbunjenu facu a stara samo nešto kenjka. Kad se Chris borio da ga izbace iz škole mali bijelac se usro a onaj što ga stalno maltretira kao morao nekog bijelca mlatit a taj bijelac kaže da mu idući put javi kad ode. Ili na početku kad ga svi kao mrze pa ga neki vilama vijaju ma komedija teška...šteta što nema svakog dana. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: chrisa, mrze, svi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:35.

Najjači mi je njegov stari bio danas kad je smrdio na ribu a hoda po ulici dok mu beskućnik govori kako smrdi a žena mu ne da ući u stan pa mu kroz prozor baci čistu odjeću da se presvuče na ulici,koma su.