| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Svi mrze Chrisa u Kultura i Zabava forumu; Stara mu je sva neka čudna.Ili viče ili provodi strogoču u stanu... Najjače mi je bilo kad su Chrisova ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: Svi mrze Chrisa Stara mu je sva neka čudna.Ili viče ili provodi strogoču u stanu... Najjače mi je bilo kad su Chrisova baka i djed došli u posjetu pa djed odapne za stolom i svi blenu.Onda Chrisova stara doživi promjenu i sve svakome dopušta kad ono pred sprovod popizdi u vezi lijesa i stara joj se napizdi i ode kući. Jedva čekam nedjelju da se mogu kreveljit pred tv-om... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: Svi mrze Chrisa Ma ok je za pogledati, zna biti provala
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-10-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 33
![]() | Re: Svi mrze Chrisa Odlična serija ... Ide sad navečer ... No nije problem ! Jel znate ove epizode; kada se stari onesvijestio zbog straha od zeca, Kad je Chris bio DJ , kad je bio redar u školi, kad je Chris bio predsjednik, i sl. ![]() ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Svi mrze Chrisa vrlo dobr serija.. malo prekratka... al kris rok kik ess (mada opet izmišlja svoje djetinjstvo... on je iz bogate familije kolko znam)
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
| Tagovi: chrisa, mrze, svi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:43.

Najjače mi je bilo kad su Chrisova baka i djed došli u posjetu pa djed odapne za stolom i svi blenu.Onda Chrisova stara doživi promjenu i sve svakome dopušta kad ono pred sprovod popizdi u vezi lijesa i stara joj se napizdi i ode kući.