| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Terminator - The Sarah Connor Chronicles u Kultura i Zabava forumu; službeni sajt - FOX Broadcasting Company: Terminator: The Sarah Connor Chronicles za serije valjda znate gdje nabaviti inače unatoč "... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Terminator - The Sarah Connor Chronicles službeni sajt - FOX Broadcasting Company: Terminator: The Sarah Connor Chronicles za serije valjda znate gdje nabaviti ![]() ![]() inače unatoč "imenu" moj dojam je malo kritički: ja bi rekao - Tipična američka produkcija. Prodaje se trend, prodaju se serije i imaju nekoga tko zna solidno napisati scenarij. Imaju mase ljubitelja franšize, a jasno je da ne može biti na razini filmova (ok, možda trećeg da!) i to je to! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Terminator - The Sarah Connor Chronicles Ma mene baš briga što oni prave seriju samo zbog imena, ako je serija dobra, a za ovu sam čuo da je odlična ![]() Da znam da se Arnie pojavljuje bar na par sekundi odma bi je nabavio samo da čujem 'Al bi bak' u originalu ![]() Citat:
![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:54.

3/4 nije losa serija samo nije ona glumica za sarinu ulogu nije mi ratna heheh
,al moze se gledat cool 

samo da čujem 'Al bi bak' u originalu