Mene zanima ko hrani onog lika sa kamerom
Inace jako zanimljiva serija
Raspravljate o temi Ultimate Survivior, laž ili istina? u Serije forumu, dio Kultura i Zabava foruma; evo ove super emisije da ima svoju temu. zanima me Vaše mišljenje o njoj. pratim seriju i totalno mi je ...
Bilo mi je drago družeći se s Vama na CP-u, od 01.02.10. me nema više![]()
Mene zanima ko hrani onog lika sa kamerom
Inace jako zanimljiva serija
Ja ga isto ponekad pogledam, i mislim da je ta serija pomalo show. Neke su situacije izazvane kako bi serija bila zanimljivija. No, mislim da ne može lažirati sve, i ne opterećujem se previše time što je fake, a što pravo.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
pogledaj sada na discaveryu ako imaš šta radi.
sada je ubio udava i ide ga jesti
nepojmlivo mi je to kada je jednom na arktiku izrezao led i uskoćio u more da vidi šta ima dolje.
Čime ga je ubio?
A dobro, lik svašta jede, ovo je poslastica. Nekad mi dođe zlo od onoga što jede. Odvratno mi je bilo gledati kako je cijedio tekućinu iz želučanog sadržaja nekog preživača, bljak.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
nekim štapom i ogulio ga i pojeo, skidam mu kapu.
da sječam se to je bila deva, njezin sadržaj iz želuca je cijedio jer nije imao vode više, a istoj toj devi je izvadio utrobu i prenoćio u njoj jer se ja tako zaštito od pješčane oluje.
Lik je fantastičan, ali istovremeno se ponekad zapitam je li malo trknut.
mislim da moraš biti malo trknut jer tako šta raditi, ma nema tih para, a iskrenu nebih imao ni muda napraviti ni pola stavri što on radi.
inače on je bivši vojni specijalac i to često spominje u seriji i vidim da je tamo dosta toga naučio jer neke vještine za preživjeti koje on koristi teško da bi obični čovjek tako se dobro snalazio.
da i to šta kažeš.
zna spomenuti i djecu i ženu, a stvarno žena mu je još luđa kada se samo sjeti di je ovaj i šta radi i dali će se vratiti živ i zdrav ili pod dal će ga medved za doručak namazati na kruh i pojesti![]()