| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi "Vatreni dečki" (Rescue me) u Kultura i Zabava forumu; Najjebenija serija pored Sopranosa koju sam gledao u zadnjih deset godina....nenadjebivi su.......nenadjebivi........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Najjebenija serija pored Sopranosa koju sam gledao u zadnjih deset godina....nenadjebivi su.......nenadjebivi..... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) ne gledam baš jer nisam od početka počeo pratiti,ali sam naučio kako prestat pušit,što je zlatni tuš i vruća čokolada ![]()
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) ja sam gledao onu kad su se natjecali ko ima veci kurac, ta je bila presmijesna...hahahah
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) možda je tarquino snimao pa neka ti pošalje ![]() ali bila je bas presmijesna..hahahha, frajer ide s daljinskim upravljacem mjerit kurac...ahhaha
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) A ja ih jednostavno ne mogu gledati- mislim da nisam izdržao više od 5 min u komadu... Pogotovo mi ovaj riđi ide na živce, a ni ne znam zašto.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | serija je prejebena, nisma gledao od početka, ali ako budem mogao nabaviti DVD-ove sve ću ih skupiti.....zajebancija cijelo vrijeme, ali tako realno i crno....pure life
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) decki su zakon max rescept sto bi reko Ali G ja sam naucio da nije dobro brijati jaja, jer svrbi, i onu foru s dva prsta u picu i jedan u dupe, ali se ne sjecam kako su to nazvali, jel Argentinac ili tako nesto? eh, da neka svi dignu ruke kome je uvodna stvar zakon a poslije cete mi platiti cevape evo vam je tuZABRANJENO STAVLJANJE LINKOVA NA FORUM !!! Zadnji Uredio sahasa : 02-02-07 u 10:38. |
| | |
![]() |
| Tagovi: decki, rescue me, vatreni, vatreni decki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

i onu foru s dva prsta u picu i jedan u dupe, ali se ne sjecam kako su to nazvali, jel Argentinac ili tako nesto?
evo vam je tu