| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi "Vatreni dečki" (Rescue me) u Kultura i Zabava forumu; seriju vidim kao neki kodeks ili vodič po kojem bi se svi normalni muškarci (ako ih je šta ostalo) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 266
![]() ![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) seriju vidim kao neki kodeks ili vodič po kojem bi se svi normalni muškarci (ako ih je šta ostalo) trebali ponašat kroz život. vrhunska serija.
__________________ Nikad ne vjeruj stvorenju koje krvari pet dana zaredom a ne umre (c) Keskin, 2008. |
| | |
| | #92 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) jebena serija ko da gledam neke svoje prijatelje i tipove koje znam,nisu vatrogasci al su neki postupci i pizdarije iste prerealna je serija,pogotovo musko-zenski odnosi bas je gledam onako sa gustom,i sa smjehom konstantnim ![]()
__________________ "Remarkable boy. I do admire your courage. I think I'll eat your heart." |
| | |
![]() |
| Tagovi: decki, rescue me, vatreni, vatreni decki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:44.

My signature is all about WoW