| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi "Vatreni dečki" (Rescue me) u Kultura i Zabava forumu; ukinilu su ovu sreiju a stavili ono sranje neko nove neke heroje.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) Pa kake veze imaju Vatreni Dečki koji su bili emitirani na RTL-u i Heroji koji se emitiraju na Novoj? ![]() I btw obje serije su odlične
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #125 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) Meni je serija Rescue Me kao takva vrlo dobra, ali mi je od dvih likova Tommy zapravo najjadniji. Pa taj Dennis Leary uvijek glumi jednu te istu ulogu - Irca koji loče na hektolitre, prči na vagone i usput je spreman svima razbit pičku. Naravno da ima obiteljskih problema ali to uspješno rješava. Buuuuuulllllshit!!! Isti je lik glumio i u seriji On the Job ili se serija zove The Job, nisam sad siguran. Ken O'Shea je najjači lik u Rescue Me. ![]() |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 610
![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) Meni se isto cini,da su uklonili,tu seriju,nisam bas nesto primjetila,tj nisam je gledala od pocetka,tako da nisam bila siguirna jel je ima ili ne..Al samo znam ,da je ova bila dobra.steta sto je vise nema na tv.. ( |
| | |
| | #130 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-08
Poruka: 77
![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) Čini mi se da je RTL prekinuo emitiranje i da nismo sve vidjeli iako sam možda u krivu jer je prošlo dosta vremena, jer su bili počeli najednom s novom serijom Heroji iz strasti koju sele iz termina u termin jer nije oprvdala očekivanja... |
| | |
![]() |
| Tagovi: decki, rescue me, vatreni, vatreni decki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:38.

(