| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi "Vatreni dečki" (Rescue me) u Kultura i Zabava forumu; Gedao sam par puta i nije loša al nije ni toliko dobra da bi pratio svaku...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) Gedao sam par puta i nije loša al nije ni toliko dobra da bi pratio svaku...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: OSIJEK Godina: 20
Poruka: 38
![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) Citat:
kako se zove onaj kao glavni lik tamo(bar sam ja tako skontao) onaj irac sto ima burza drota
__________________ "Mmmmm, unexplained bacon." | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) Serija je zakoooon. Jučer posebno dobra. Onaj Tommy je pre smiješan. Išo dat spermu pa mu pala na pod, a kad je dao liku koji preuzima kaže mu lik "pronašli smo prašinu u spermi", a na to će Tommy "It`s been a long time". Valjao sam se. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-06 Godina: 36
Poruka: 34
![]() | Najbolja serija zadnjih desetak godina. Denis Leary (Tommy) mi je u sjećanju još od najboljih dana MTV-a (kraj 80-ih) sa odličnim skečevima. Fantastičan smisao za humor, i normalno prikazivanje ljudskih sudbina bez prenemaganja. Kaj, vlaga je u zraku? ![]() Zadnji Uredio Wamp : 02-02-07 u 18:27. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,275
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) Serija je prejebena ! Ona epizoda kad je išo u banku sperme i ina dvojica kad su pusili kurac jedan drugome a rekli da nisu pederi , crko sam od smjeha
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
| Tagovi: decki, rescue me, vatreni, vatreni decki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:05.