Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Serije
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Serije Raspravljate o temi "Vatreni dečki" (Rescue me) u Kultura i Zabava forumu; Gedao sam par puta i nije loša al nije ni toliko dobra da bi pratio svaku......

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-02-07, 08:39   #11 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: "Vatreni dečki" (Rescue me)

Gedao sam par puta i nije loša al nije ni toliko dobra da bi pratio svaku...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 19:09   #12 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika pat bez mat-a

Datum registracije: 01-02-07
Godina: 20
Poruka: 38
pat bez mat-a se izdvaja iz mase

unatoc pederskom nazivu (hr. prijevod),serija je ok

"Mmmmm, unexplained bacon."
pat bez mat-a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 19:10   #13 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,645
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

meni je baš super serija
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-07, 09:53   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-02-07
Godina: 22
Poruka: 1
svagi se izdvaja iz mase

serija je do jaja, i točno za muški dio čovječanstva, i naravno u potpunosti se slažem, da ide na drugo mjesto poslije Sopranosa, jedni i drugi su apsolutni carevi
svagi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-07, 13:41   #15 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika pat bez mat-a

Datum registracije: 01-02-07
Godina: 20
Poruka: 38
pat bez mat-a se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: svagi Pogledaj Poruke
serija je do jaja, i točno za muški dio čovječanstva, i naravno u potpunosti se slažem, da ide na drugo mjesto poslije Sopranosa, jedni i drugi su apsolutni carevi
sopranosi su meni puno puno bolji,
kako se zove onaj kao glavni lik tamo(bar sam ja tako skontao) onaj irac sto ima burza drota

"Mmmmm, unexplained bacon."
pat bez mat-a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-07, 16:10   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
Phoenix se izdvaja iz mase

Serija je zakoooon. Jučer posebno dobra. Onaj Tommy je pre smiješan. Išo dat spermu pa mu pala na pod, a kad je dao liku koji preuzima kaže mu lik "pronašli smo prašinu u spermi", a na to će Tommy "It`s been a long time". Valjao sam se.
Phoenix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-07, 17:22   #17 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Zgodan mi je onaj crnac, mulat.. što li je već
Odgovori sa citatom
Star 02-02-07, 18:14   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 36
Poruka: 34
maredox se izdvaja iz mase
Najbolja serija zadnjih desetak godina. Denis Leary (Tommy) mi je u sjećanju još od najboljih dana MTV-a (kraj 80-ih) sa odličnim skečevima. Fantastičan smisao za humor, i normalno prikazivanje ljudskih sudbina bez prenemaganja.

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Zgodan mi je onaj crnac, mulat.. što li je već

Kaj, vlaga je u zraku?

Zadnji Uredio Wamp : 02-02-07 u 18:27.
maredox je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-07, 20:05   #19 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: "Vatreni dečki" (Rescue me)

Citat:
Pravi autor: pat bez mat-a Pogledaj Poruke
sopranosi su meni puno puno bolji,
kako se zove onaj kao glavni lik tamo(bar sam ja tako skontao) onaj irac sto ima burza drota
Tommy Gavin
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-07, 20:01   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,275
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Serija je prejebena !

Ona epizoda kad je išo u banku sperme i ina dvojica kad su pusili kurac jedan drugome a rekli da nisu pederi , crko sam od smjeha
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: decki, rescue me, vatreni, vatreni decki

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108