| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi "Vatreni dečki" (Rescue me) u Kultura i Zabava forumu; Stvarno to mi je najbolja serija koj sam gledao,i sam sam vatrogasac pa me posebno zanima.Dečki su za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07
Poruka: 2
![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) Stvarno to mi je najbolja serija koj sam gledao,i sam sam vatrogasac pa me posebno zanima.Dečki su za crknut od smijeha,pogotovo mi je zakon onaj Sean,a Tommyeva žena Janet je stvarno hot sexy mamma.. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-04-07
Poruka: 53
![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) Serija se na engleskom zove Rescue me,a na hrvatskom Vatreni dečki.Jel to neka sprdačina ili šta? Inače,serija je fenomenalna,Denis Leary je i sam sudjelovao u spašavanju ljudi koji su nastradali u terorističkom napadu na blizance.Glumačka ekipa je cijela dobra,samo pohvale nema primjdebi.Pjesma C'mon C'mon na početku serije još više čini tu seriju jako dobrom i zanimljivom.Kako se zove onaj debeli što je narednik?Glumio je i u Seinfeldu jednu epizodu. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-05-06 Godina: 32
Poruka: 27
![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) Nenadjebiva serija. Počela je juče repriza na rtl-u,samo kreteni krenuše od druge sezone,ide utorkom (1 epizoda ) i srijedom (3 epizode ). Jel' zna ko gdje bi mogao nabavit titlove, imam sve 3 sezone,al' nemrem nigdje nać' titlove? |
| | |
![]() |
| Tagovi: decki, rescue me, vatreni, vatreni decki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:11.