| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi "Vatreni dečki" (Rescue me) u Kultura i Zabava forumu; ...to mi je zbilja jedna od jačih serija u zadnje vrijeme..uz zakon braće... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) Kad počne C'mon C'mon pojačam tv a još kad se Leary vozi u kamionu po gradu serija mi je super.Inače serija je zakon.Jučer ja bilo gadno kad su se karali sin od Jerrya i još jedan lik.Onda je on popizdio i skoro istjerao sina iz kuće.Najjače mi je kad Sean počne komentirati kakve je ženske vidio i zašto pripravnik nije išao s njime.Kaže:...moraš vidjeti tu kučku,ima ih još a sve su dobre a još su i bivše narkomanke i osjetljive su i ranjive..."Ima smiješnu facu i stalno se pravi grbav. |
| | |
| | #44 (permalink) |
![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) Čekaj pa 3. sezona je bila.Ja se nešto zabunio. Koliko ih je uopće do sada bilo?![]() Rescue Me - Official Site |
| | |
| | #49 (permalink) | |
![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) Citat:
Jučer mi je bilo dobro kad su morali spašavati životinje u stanu pa neki tip kaže da nazovu veterinara jer je u kadi aligator. Kidao sam se od smijeha.A kad se Franco usro zmije pa se Tommy smije kad ono kabel mu visi iznad glave pa je pomislio da je zmija pa je pobjegao van Sljedeći tjedan će Tommy prebit brata jer mu ševi ženu.Dosta dirljivih trenutaka je bilo jučer što se tiče njega i žene... | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
![]() | Re: "Vatreni dečki" (Rescue me) Meni je baš dobar prijevod. Između "Spasi me " i "Vatreni dečki" uvijek bi izabrao ovaj drugi. Slična stvar je i s "Prison break". Nekako zanimljivije djeluje "Zakon braće" od doslovnog prijevoda "Bijeg iz zatvora". |
| | |
![]() |
| Tagovi: decki, rescue me, vatreni, vatreni decki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:30.

Koliko ih je uopće do sada bilo?