Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Velemajstor (Shark)

Raspravljate o temi Velemajstor (Shark) u Serije forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Nova serija koja je sinoć krenula na HRT-u. Gledao netko? Dramska serija o profesionalnom i osobnom životu Sebastiana Starka (James ...

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

Velemajstor (Shark)

Nova serija koja je sinoć krenula na HRT-u. Gledao netko?

Dramska serija o profesionalnom i osobnom životu Sebastiana Starka (James Woods), karizmatična i beskrajno samopouzdana branitelja koji nakon šokantnog ishoda jedne dobivene parnice - klijent kojeg je spasio od kazne nakon suđenja ubije vlastitu ženu - odluči prijeći u tužitelje. Kao šef kriminalističke jedinice Ureda okružnog tužitelja u Los Angelesu, Stark je primoran raditi za svoju bivšu smrtnu neprijateljicu Jessicu Devlin (Jeri Ryan), ambicioznu i uspješnu okružnu tužiteljicu koja prezire njegove bezobzirne strategije. Devlinica ga zadužuje za ekipu mladih tužitelja koje čeka iskustvo života jer, premda je Starkova nakana da se iskupi, on nema ni najmanju namjeru promijeniti svoj nemilosrdan pristup slučajevima samo zato što sad radi za "dobru ekipu".
    Kao prvo, koncept me užasno podsjeća na Dr. Housea. Jedan genijalan, u ovom slučaju, odvjetnik okružen mladim i nadobudnim pomoćnicima, neslaganje sa šeficom...
    Drugo, nisam neki ljubitelj lika i djela Jamesa Woodsa, a pogotovo u ulogama gdje glumi pozitivce.
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Drevni
    Datum registracije
    15-07-08
    Starost
    3
    Poruka
    2,185
    Liked
    80 times

Re: Velemajstor (Shark)

Aha, vidio prvu epizodu.
    Kao što si napisao, čudno je gledati Woodsa kao pozitivca, ali ima štofa.
    Nisam skužio o čemu se radi dok nisam vidio izvorni naziv serije. Onda sam se sjetio da sam davno skinuo par epizoda napreskokce, ali mi je tada to bilo "Ah, još jedna serija o odvjetnicima".
    May you live in interesting times...

Regularni forumas Avatar od korisnika Tolian Soran
    Datum registracije
    20-08-07
    Starost
    28
    Poruka
    102
    Liked
    0 times

Meni je serija odlična, toliko koliko je prijevod loš.

Također Woods balansira na granici dobrog i lošeg tipa tako da je serija poprilično zanimljiva.

2 sezona je već malo ishlapila tako da sumnjam da će doživjeti treću, uživajte do traje...
    "Normal" is what everyone else is, and you are not.

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

ma ja sam odustao u startu. previše već viđenih klišeja za mene...
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika _tea_
    Datum registracije
    19-04-08
    Starost
    35
    Poruka
    607
    Liked
    0 times

slažem se da je klišej ali meni je serija predobra:
    obožavam Jamesa i njegov cinične i duhovite dijaloge (odradi ih kao da su pisane samo za njega)...
    Neko to od gore vidi sve...

Lajkaj nas na Facebooku