| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Vratiće se rode u Kultura i Zabava forumu; Nova srpska serija, mozda najbolja posle "Kamiondzija". Toliko realna, potresna... Ne verujem da se sad prikazuje u RH, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Vratiće se rode Nova srpska serija, mozda najbolja posle "Kamiondzija". Toliko realna, potresna... Ne verujem da se sad prikazuje u RH, mozda ce za koju godinu. Ako ste zainteresovani pogledajte inserte na you tubu, ko se malo vise zainteresuje, neka me kontaktira da mu dam super-brze torente!!!
__________________ Wish everything is allright Please lord have mercy never let dem from your sight We all did some wrong From bad we go to worse please give I strenght while moving on!!! |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Vratice se Rode Prikazuje se i kod nas .... Nisam još gledao, ali sam već skinio prvih 19 epizoda... Po pričama se čini jako zanimljiva.Evo za početak jedna tužna vijest ![]() Citat:
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vratice se Rode Prikazuje se i kod nas, iako je ja još nisam gledo čuo sam dosta pozitivne komentare u vezi serije. Počivao u miru
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. Zadnji Uredio daka : 14-04-08 u 23:33. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Vratice se Rode laka mu zemlja ![]() seriju pratim i odlična mi je
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter | Re: Vratice se Rode Daaaaaaaaaaaaa... Straaaaaaaaasnoooo! ![]() Ta serija ko da je ukleta. Nikola Kojo na njenom snimanju slogirao! Kukuuuuuu.... inace je serija do jaja! Skroz do jaja! Toplo vam svima preporucujem da je gledate, ko nije od pocetka neka skine sa neta i prikljuci se njenom finisu!
__________________ Wish everything is allright Please lord have mercy never let dem from your sight We all did some wrong From bad we go to worse please give I strenght while moving on!!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter | Re: Vratiće se rode A ko vam je omiljeni lik? Meni je omiljeni lik bio Pikac, dok nije umro u 11-oj epizodi. A sad... Sad mi je nekako najbolji Ekser. Djuricko me mnogo nervira sa svojom ulogom Svabe, i onim njegovim stalnim ponavljanjem onog iritirajuceg, beogradskog "jbiga"! :@ ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: Vratiće se rode predobra serija...likovi presmiješni....radnja super...... ![]()
__________________ ......i najgluplja žena može upravljati pametnim muškarcem, ali potrebna je veoma pametna žena da bi upravljala budalom...... |
| | |
![]() |
| Tagovi: rode, vratice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:08.

.... Nisam još gledao, ali sam već skinio prvih 19 epizoda... Po pričama se čini jako zanimljiva.