| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Vratiće se rode u Kultura i Zabava forumu; Odlična serija... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,358
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vratiće se rode Dobra serija...baš su smišni... ![]()
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| charolastra | Re: Vratiće se rode nema serije, jbt nije valjda da će stati sa prikazivanjem ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Član | Re: Vratiće se rode Joj joj, jeste neinformirani ![]() Nakon što su prikazali 24. epizodu na B92, počeli su svaki dan ispočetka puštat sve epizode, a u ovaj petak (ako ne slijedeći ) puštaju 25., zadnju epizodu, VELIKO finale ... Tako sam negdje pročitao...A vi koji pratite na novoj, tamo su valjda prekinuli s emitiranjem, počinje ljetna šema, nastavke očekujte u jesen ![]()
__________________ |
| | |
| | #18 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vratiće se rode e to kmica..to sam chekal..zato sam se i chudil zake nema 25..ali opet.. na novoj nije doshlo do 24 epizode..tako da ne kuzhim zashto neidu oni dalje...kaj su munjeni.. dajte mi adresu pika bodljicha sad bum ja pisal.. ups reklamiral sam jutarnji..sry
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: rode, vratice |
« Sutkinja Amy
|
Star trek »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:41.

) puštaju 25., zadnju epizodu, VELIKO finale