| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Vratiće se rode u Kultura i Zabava forumu; vau e.. daj mi 25 epizodu..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| charolastra | Re: Vratiće se rode debili debilni ![]() jel šalješ poštom? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #25 (permalink) |
| charolastra | Re: Vratiće se rode ![]() mada te sad moram upozoriti da nije dozvoljeno dilati tako nešto ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter | U petak, 6. juna je veliko finale serije! Prethodnih 10 dana su se vrtele poslednjih 10 epizoda (to je sad kao fora). Primetio sam da nema poslednjih par epizoda da se dl. Ne znam zasto, ali ima da se pogledaju na you tubu, recimo 23. epizoda je podeljena na 7 delova, pa gledajte delic po delic. ![]() Ne znam ni kako ide to emitovanje u Hrvatskoj. Cini mi se da je TV Nova kasnije pocela sa emitovanjem od B 92, pa zato niste u toku, u odnosu na nas. ![]() Inace, postoje odredjene spekulacije da ce biti i 2. serijal Najbolje Serije (tj ne znam da li mi je bolja ova, ili Kamiondzije), no o tom potom. Veliki pozdrav svima od Igla! E da! Samo da kazem da me nekako od svih glumica Zrinka Cvitešić nekako najvise pali! ![]() super, koristi edit!
__________________ Wish everything is allright Please lord have mercy never let dem from your sight We all did some wrong From bad we go to worse please give I strenght while moving on!!! Zadnji Uredio daidza : 05-06-08 u 00:41. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vratiće se rode Ja uopste vishe nisam u toku to se serije tice (a i televizije uopste). Glegala sam sinoc malo, onaj deo da je lik izgubio nasledstvo, a kako je tacno do toga doslo, nemam pojma...Ocigledno sam dosta propustila... Jedino sam one prve redovno pratila. Al' bice trista repriza!
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
![]() |
| Tagovi: rode, vratice |
« Dr. House
|
Little Britain »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:39.