| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi "Vrhunski Prevaranti" (Hustle) u Kultura i Zabava forumu; Meni dosta dobra serija.Jedna žena i 4 muškarca su majstori u prijevarama.Varaju pohlepne,nepravedne i korumpirane i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | "Vrhunski Prevaranti" (Hustle) Meni dosta dobra serija.Jedna žena i 4 muškarca su majstori u prijevarama.Varaju pohlepne,nepravedne i korumpirane i spremni su im oteti sve što imaju. Serija se emitira svakog dana na HTV 2 u popodnevnim satima. ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: "Vrhunski Prevaranti" (Hustle) Da serija je odlična a i počeli su od 2. sezone,baš sam vidio na teletekstu.Prošle godine sam svaku epizodu pogledao,dobro možda samo koju propustio.Najbolje kad je ženska ušla u kafić promijeniti 20 funta a otišla sa 250 funta(valjda) ne mogu se sjetiti koliko je odnijela a tip na šanku pita je je li nešto mućkala a ona kaže ne i namigne u kameru.Fora je serija. |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: "Vrhunski Prevaranti" (Hustle) 3. sezona je snimljena ove godine.Valjda će je pustiti na HTV-u.Nije mi jasno...sad sam vidio da je 4. sezona snimljena.Nadam se da će HTV nastavit emitirati poslije 2. sezone.Evo igrice s njihove stranice.Malo za ubit dosadu.index Zadnji Uredio Giant : 21-08-07 u 21:56. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-09-07 Godina: 23
Poruka: 1
![]() | Re: "Vrhunski Prevaranti" (Hustle) super je serija, slučajno sam naletjela na nju na hrt-u ![]() torrenti su već u pogonu ![]()
__________________ Though nothing can bring back the hour Of splendour in the grass, of glory in the flower; We will grieve not, rather find Strength in what remains behind... |
| | |
![]() |
| Tagovi: hustle, prevarantiquot, quotvrhunski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:40.

Šalim se.Super su glumci kojima baš pristaju te uloge.Savršena serija.