prica, produkcija, detalji, budzet, sve na nivou ciste 10-ke, 90% vjerodostojno prenesena knjiga S.Ambrosa i vjeodostojno odslikana E company 509 regimente 101 padorbranske divizije.
Raspravljate o temi Združena Braća (Band Of Brothers) u Serije forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Kolikio vidim još ništa ne piše o toj seriji,serija je zbilja odlična,jedna od mojih omiljenih. Još jedan pun pogodak HBO-a.Pa,što ...
prica, produkcija, detalji, budzet, sve na nivou ciste 10-ke, 90% vjerodostojno prenesena knjiga S.Ambrosa i vjeodostojno odslikana E company 509 regimente 101 padorbranske divizije.
stvarno izvrsna serija ...
Serija je super triba je HRT reprizirat obavezno.
Dobra je serija.Gledao sam dok je bilo na HTV-u.Je rat ali stvarno odlična serija.Ne vjerujem da će biti ponovno na HTV-u.Šta je dobro neće prikazivati.
Prve 2 epizode su OOODLIČNE, Curaheeeeee yeeehaaa Silver...
U 2. epizodi kada se trebaju spuštat s padobranima iz aviona - pregenijalne scene, svaki put kad to gledam naježim se...
I joj ona scena kad trebaju zauzet 3 topa što pucaju po Omaha plaži, i netko puže livadom jer iznad pucaju MG42 i odjednom do tog vojnika dopuže još jedan i pita ga di je HQ a ovaj govori "u suprotnom smjeru, tamo odakle si došao" i ovaj se okrene vidit taj smjer i popije metak u glavu...![]()
Zadnji Uredio Servant : 24-08-07 u 17:42
Da, sjećam se te epizode i serije... odlična serija. Da ju bar ponovo puste..
jedino što nevalja kod te serije je onaj Ross iz prijatelja. nemogu ga gledat. vrlo je neugodan.
You spin me right round baby, Right round!
L'essentiel est invisible pour les yeux
Meni je baš legendaran...