| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Združena Braća (Band Of Brothers) u Kultura i Zabava forumu; ...Baš sad idem nabacit osmu epizodu da pogledam na DVD-u....... ...serija je PREJEBENA......jedna od boljih.....ikad snimljenih.... Currahee!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 1,127
![]() | Re: Združena Braća (Band Of Brothers) gledao sam sve nastavke odjedamput, otisao u videoteku i pogledao sve u komdu, bilo je 8 kazeta, a sve ukupno je trajalo nesto oko 10 sati. U 2 popodne sam stavio prvi dio, zadnji je zavrsio oko ponoci. Nisam siguran, to je bilo davno |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi...
Poruka: 592
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Združena Braća (Band Of Brothers) sinoc je bila na HRT-u!!! ![]() serija je nesto predobro! ...a i ova uvodna pisma me uvik rasplace ![]()
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. Zadnji Uredio jolie_18 : 11-06-08 u 13:02. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-07 Godina: 42
Poruka: 131
![]() | Re: Združena Braća (Band Of Brothers) i mene isto rasplace , a serija je odlicna! CARENTAN!
__________________ This is where we HOLD THEM!!! This is where we FIGHT!!! This is where they DIE!!! Give them NOTHING, but take from them, EVERYTHING!!! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 459
![]() ![]() ![]() | Re: Združena Braća (Band Of Brothers) Serija je ODLICNA nema mana iman je doma na dvd-u i nekidan san nabacija maraton steta sto ima samo 10 epizoda Inace veliki san obozavatelj WW2 obozavan tu tematiku u filmovima , serijama i igrama da ne govorim o CoD , BiA , MoH Steta sto nema bas puno dobrih novijih filmova i igara o WW2 jer mi to nikad nemoze dosaditi
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
![]() |
| Tagovi: band, braca, brothers, zdruzena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:13.