| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Združena Braća (Band Of Brothers) u Kultura i Zabava forumu; Prejebena serija.Ma kad se Spielberg primi posla nema mu ravnog... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 444
![]() | Re: Združena Braća (Band Of Brothers) Prejebena serija.Ma kad se Spielberg primi posla nema mu ravnog
__________________ Noises, noises, people make noises, people make noises when they're sick, Nothing to do except hold on to NOTHING!!! ---------Disasterpiece by Slipknot--------- |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 494
![]() ![]() ![]() | Re: Združena Braća (Band Of Brothers) DA on je genijalac svaka mu cast ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-06-08 Godina: 28
Poruka: 28
![]() | Re: Združena Braća (Band Of Brothers) za seriju sam mislila da je glupa dok mi ju je pokojni stari gledao i sada kada su je počeli ponovo prikazivati htjela sam vidjet sta je toliko zanimljivo mom starom bilo u njoj i mogu vam reč serija je odlična ostala sam bez komentara kada sam ju gledala e sada da jos mogu starom reč da je bio u pravu kad je znao reć da je jedna od boljih serija .......svaka čast redateljima
__________________ samo je jedno u mom životu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja život mi dala baš kao da je znala da nikad neće prestat sa mojih usana............ |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 711
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Združena Braća (Band Of Brothers) Citat:
![]()
__________________ These iron bars can't hold my soul in. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: band, braca, brothers, zdruzena |
« Pokémon
|
One tree hill »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:05.