Stranica 6 od 6 PrvoPrvo 123456
Pokazujem rezultate 51 do 57 od 57

Ante Gotovac - Legenda!!!!

Raspravljate o temi Ante Gotovac - Legenda!!!! u Showbiz forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Nacional prenosi: "Poduzetniku Anti Gotovcu očigledno nije dugo trebalo da zaboravi svoju suprugu Simonu. Prošlo je tek nekoliko dana otkako ...

mab
    mab je offline
    Top Uploader Avatar od korisnika mab
    Datum registracije
    23-11-06
    Poruka
    7,988
    Liked
    18 times

Re: Ante Gotovac - Legenda!!!!

Nacional prenosi:

"Poduzetniku Anti Gotovcu očigledno nije dugo trebalo da zaboravi svoju suprugu Simonu. Prošlo je tek nekoliko dana otkako su Gotovčevi odlučili krenuti svatko svojim putem, a Ante je već u potrazi za novom ženom, odnosno novim poslovnim projektom.

Napokon je i javno priznao da je ovaj brak sklopljen ponajprije iz interesa, a nešto malo ljubavi ga je održavalo na životu.

"Ja sam Ante Gotovac, isto tako pred razvodom, ali i u potrazi za novom ženom, kao i novim projektom. Ja u Simonici, nakon projekta "Gotovčevi", više ne vidim biznis. Ona pjevačica nije, a projekt je prošao kao brend i dalje ulaganje u nešto u što i sam više ne vjerujem je bacanje novca u vjetar", poručuje Ante u pismu objavljenom u Jutarnjem listu.

Nadalje, Ante smatra da je izuzetno popularan u Hrvatskoj tako da uopće ne sumnja da će dalje sam uspjeti u životu.

"Nisam čovjek koji će biti nečija pratnja jer dovoljno sam i sam popularan i bez svog projekta i zanimljiv sam medijima. Ugovor, neupitno, ne mislim raskidati jer bih pokušao barem djelomično izvući novac koji sam uložio", kazao je Gotovac i dodao kako će mu upravo stara slava pomoći da uspije u menadžerskom poslu.
    Na kraju je između ostalog kazao kako je u braku sa Simonom imao samo financijsku štetu. Tvrdi da ju je on cijelo vrijeme pokušavao dovesti na pravi put, međutim utjecaj njezine majke i prijateljice Gianne Apostolski doveli su Simonicu na prosjački štap.

"Ja sam odrastao čovjek, navikao i prošao najgore, odrastao na ulici, život me nije mazio, dijete sam rastavljenih roditelja i jako dobro znam što rastava nosi. Ali, Antiša se ne da! Simona nije jedina, a ja bez nje zasigurno neću propasti. Malo gela u kosu, pola deci parfema, naočale na oči, otvorim krov na Mercedesu i odo' ja u život", kazao je Ante za kraj."
    MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New

jaca amsterdam Avatar od korisnika branja
    Datum registracije
    13-01-07
    Starost
    32
    Poruka
    8,267
    Liked
    2 times

E moja budalo....
    Sirotinji i pas kurac pokazuje.

mab
    mab je offline
    Top Uploader Avatar od korisnika mab
    Datum registracije
    23-11-06
    Poruka
    7,988
    Liked
    18 times

antiša je bro from the street
    MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Starter
    Datum registracije
    23-02-10
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

koj idiot eeee a jeste mu vidli naočale DOLČE I GABANA

Starter
    Datum registracije
    06-11-10
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

CITAT Pravi autor: luxas Pogledaj Poruke
    legendarno je da netko može pred cjelom nacijom radit tolikog kretena od sebe a još legendarnije da ima ljudi kojima je on legenda.
    sad ce me razapet fanovi)
    JEBEM TI MATER ANTE JE KRALJ..JA ANTU NAJVISE VOLIM..ANTE JE MOJ SVE..MOJE IDOL OBOZAVAM GA..ANTE JE PAMETAN KO I JA...I MI SMO PAMETNI I DOBAR SMO.

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Miss.Slash
    Datum registracije
    26-02-10
    Starost
    22
    Poruka
    731
    Liked
    85 times

Citat Pravi autor: Zmaj Od Sipova Pogledaj Poruke
    CITAT Pravi autor: luxas Pogledaj Poruke
    legendarno je da netko može pred cjelom nacijom radit tolikog kretena od sebe a još legendarnije da ima ljudi kojima je on legenda.
    sad ce me razapet fanovi)
    JEBEM TI MATER ANTE JE KRALJ..JA ANTU NAJVISE VOLIM..ANTE JE MOJ SVE..MOJE IDOL OBOZAVAM GA..ANTE JE PAMETAN KO I JA...I MI SMO PAMETNI I DOBAR SMO.
    Bog s tobom
    < sa usana ću tvojih čitat priču svog života i neće biti boli, laži ni sramota.Budi za me tu, budi za me čist i kad budeš star meni bit ćeš isti! MOJ! ♥ >

Stranica 6 od 6 PrvoPrvo 123456

Lajkaj nas na Facebooku