| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Showbiz Raspravljate o temi Fashion guru vozio pijan u Kultura i Zabava forumu; Pijani Fashion Guru zbog prebrze voľnje ostao bez vozačke dozvole - Showbiz - XMag - Index.hr "Brzo sam vozio poput pravog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Fashion guru vozio pijan Pijani Fashion Guru zbog prebrze voľnje ostao bez vozačke dozvole - Showbiz - XMag - Index.hr "Brzo sam vozio poput pravog huligana. Iako sam imao 0,7 promila u krvi nisam uopće bio pijan", za medije je izjavio Boris kojemu ova kazna i oduzimanje vozačke dozvole nije prvi put u životu. Prošle godine je završio na sudu jer je vozio u suprotnom smjeru. Tad je izjavio kako je "prolazio neopaženo do trenutka dok se niotkuda nisu stvorili policajci". Plavci su tad bili primorani upaliti rotirku kako bi zaustavili Fashion Gurua koji je od njih bježao kao u pravom akcijskom filmu. lud je feši hahahha |
| | |
| | #3 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fashion guru vozio pijan feši je faca bizi od pandura, prizna je da je pisa po javnim mistima, nije papcina ka vecina ekipe s TV-a, da sve ide skrivat i sl.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-03-08 Lokacija: slavonija Godina: 23
Poruka: 268
![]() | Re: Fashion guru vozio pijan joj ja tog lika nemogu smislit nimalo. baas mi je drago da su ga copili iako za njega ta kazna nije nista ja bi ga malo u zatvor stavio pa da tamo njima dijeli modne savjete u odjelima s prugicama
__________________ nije sretan ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fashion guru vozio pijan Citat:
![]() Covjek mi je totalno antipatican kao i njegov modni ukus.....kritizira druge a sam ocito nema ogledalo kod kuce......odvratan je.... ![]()
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Fashion guru vozio pijan a posebno njegov glas,užasno...možda je stvarno vrijeme da mu netko kaže da ga u hrvatskoj svi smatraju antipatičnim i iritantnim jer si on u svojoj glavi vrti vjerovatno neku drugu sliku!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fashion guru vozio pijan ja bi ga sad strpa u zatvor a okorijelim kriminalcima i nabildanim likovima ![]() baš me zanima bili poslje zatvora bio fashion guru ili bi osta pička što i je ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:28.

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics