vidio sam to danas...
lik bar prizna za razliku od onog wannabe modnog mačka koji se živ usrao kad je napravio sudar![]()
Raspravljate o temi Fashion guru vozio pijan u Showbiz forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Pijani Fashion Guru zbog prebrze voľnje ostao bez vozačke dozvole - Showbiz - XMag - Index.hr "Brzo sam vozio poput ...
vidio sam to danas...
lik bar prizna za razliku od onog wannabe modnog mačka koji se živ usrao kad je napravio sudar![]()
MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New
feši je faca bizi od pandura, prizna je da je pisa po javnim mistima, nije papcina ka vecina ekipe s TV-a, da sve ide skrivat i sl.
WAO! Kako je on gangsta!
Uhh, so fly!
Nes ti novosti...
joj ja tog lika nemogu smislit nimalo. baas mi je drago da su ga copili iako za njega ta kazna nije nista ja bi ga malo u zatvor stavio pa da tamo njima dijeli modne savjete u odjelima s prugicama
nije sretan ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba
koji je on frajer!..strašno!!!!!!!!
When your chips are down,and your highs are low...joyride
a posebno njegov glas,užasno...možda je stvarno vrijeme da mu netko kaže da ga u hrvatskoj svi smatraju antipatičnim i iritantnim jer si on u svojoj glavi vrti vjerovatno neku drugu sliku!
When your chips are down,and your highs are low...joyride
ja bi ga sad strpa u zatvor a okorijelim kriminalcima i nabildanim likovima
baš me zanima bili poslje zatvora bio fashion guru ili bi osta pička što i je![]()
"Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton
A za mene ne pišu kad ja vozim pijana ...
Meni je super njegov stil oblačenja i on. Možda djeluje malo bahati i arogantno, ali valjda takav treba biti, možda je privatno bolji...