još jedan dio priče
Marko Grubnić za Index: Nisam slao te poruke, to tvrde poremećene osobe koje ću tužiti
ALEN ALBINOVIĆ iz susjedne Bosne i Hercegovine, koji je fizički napadnut u središtu Zagreba, došao je u našu metropolu kako bi dao ekskluzivnu ispovijest Red Carpetu u kojoj je otkrio svoju navodnu vezu s estradnim stilistom Markom Grubnićem. U najavi nedjeljne emisije Alen (na slici dolje) prisjeća se navodne Grubnićeve poruke "Dođi da se poseksamo", a to nije jedina lascivna poruka koju je samoprozvana "bosanska Jelena Karleuša" prepričala showbiz emisiji. Je li moguće da je Marko Grubnić izmjenjivao takve sadržaje s Alenom Albinovićem, provjerili smo s Modnim Mačkom.
"Moj odvjetnik je već poslao dopis. Ako to bude prikazano, morat ćemo ih tužiti jer se radi o lažima i sustavnom blaćenju mog imena. A za dotičnoga nisam nikad ni čuo"
"Moj odvjetnik je već jučer poslao dopis na Novu TV. Ako to bude večeras prikazano, morat ćemo ih tužiti s obzirom na to da se radi o lažima i nekakvom sustavnom blaćenju moga imena. A što se dotičnoga tiče, nisam nikad čuo za njega i o cijeloj priči nemam komentara, osim da će se o cijeloj priči pobrinuti moj odvjetnik", započeo je Marko Grubnić priču u telefonskom razgovoru s Indexom u nedjelju popodne.
Red Carpet je navečer ipak pustio prilog u kojemu promoviraju pjesmu "malog od skandala", čiji refren ide "Pali me, pali, pa me onda povali". Između ostaloga wannabe celebrity Alen Albinović osudio je Marka Grubnića da mu se upucavao na internetskoj stranici Facebook. "Prvo mi je pisao da sam kurva koja nosi fejk stvari i da nisam ni jedan posto kopija Jelene Karleuše nego on. Nakon toga mi je počeo pisati lijepe stvari i upucavao mi se", prepričavao je navodni sadržaj Mačkovih poruka bez drugog dokaza i kao najeksplicitniju izdvojio: "Kada ćeš doći ovamo da se poseksamo?". Albinović ga je, tvrdi, odbio jer se uskoro ženi u Amsterdamu.
"Meni je žao takvih ljudi. To su poremećene ili isfrustrirane osobe koje na krivi način dolaze u medije. Sve što slijedi, mislim da će biti još gore za tu osobu, barem po pitanju tužbi"
Estradni stilist smatra da se ubraja u ljude koji su rođeni za šoubiznis - zna živjeti takav život bez ikakvih susprezanja. "Uvijek se nađu ljudi koji nisu u tome poslu i najlakše je prozvati nekoga tko je već uspješan. Ja se nikad takvim stvarima nisam bavio i smatram da sam dovoljan sam po sebi. Nikad mi nije trebao netko drugi da bih došao u medije. Meni je u principu žao takvih ljudi. To su osobe koje su na onaj ili ovaj način poremećene ili isfrustrirane te dolaze na takav, krivi način u medije. Sve što slijedi, mislim da će biti još gore za tu osobu, barem po pitanju tužbi", rekao nam je Marko.
Modni Mačak kaže da je svjestan da je, kao javna osoba, interesantan ljudima i da je dobra podloga za PR jer, kaže, gdje god se pojavi, svi pričaju o njemu. "Kad prođem gradom, ljudi me ili vole ili mrze, ali priča će stati. I tek kad prođem nastavit će se razgovor, a tema ću biti ja, u ovom ili onom kontekstu", smatra Grubnić.
"Bog je tu, Bog sve vidi, Bog sve sudi. Njima na dušu, a meni... eto, ja ću se pobrinuti da barem na neki način budem zadovoljen"
"Ja sam već neke tužbe pokrenuo, a pokrenut ću ih još. Besmisleno je da ja cijelo vrijeme šutim. Nemam potrebu izjašnjavati se o tim ljudima, ali to će učiniti moj odvjetnik. Ja nisam na tom nivou da njih komentiram. Meni je to krajnje degutantno da bih se bavio tim degutantnim stvarima. Mislim da je došlo vrijeme da ja to mrtav-hladan naplatim", odlučan je Mačak.
"Ja uživam u svom poslu koji, kao i svaki drugi, ima nedostataka i prednosti. Ja sam pozitivna osoba i volim imati ljude koji također briju na tu pozitivnu energiju. Na svojoj sam koži osjetio jako puno zločestih ljudi i mogu im reći da sam im sve oprostio. A Bog je tu, Bog sve vidi, Bog sve sudi. Njima na dušu, a meni... eto, ja ću se pobrinuti da barem na neki način budem zadovoljen", zaključio je Marko Grubnić.
index

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom

.... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....