Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 13

"Grubnić je nezaposlena pederčina! On je dno dna po kojem ja svakodnevno...

Raspravljate o temi "Grubnić je nezaposlena pederčina! On je dno dna po kojem ja svakodnevno... u Showbiz forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Koliko pedera se svakodnevno pojavljuje u Hrvatskoj i u šta se to sve pretvara "Grubnić je nezaposlena pederčina! On je ...

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

"Grubnić je nezaposlena pederčina! On je dno dna po kojem ja svakodnevno...

Koliko pedera se svakodnevno pojavljuje u Hrvatskoj i u šta se to sve pretvara

"Grubnić je nezaposlena pederčina! On je dno dna po kojem ja svakodnevno gazim i pljujem!"

ALEN ALBINOVIĆ prošlog je tjedna izjavio da mu se Marko Grubnić upucavao preko Facebooka i nudio seks. Marko Grubnić je sve priče demantirao na Indexu riječima da nije pisao te poruke. "Meni je žao takvih ljudi. To su poremećene ili isfrustrirane osobe koje na krivi način dolaze u medije. Sve što slijedi, mislim da će biti još gore za tu osobu, barem po pitanju tužbi", rekao nam je prošle nedjelje estradni stilist poznat i kao Modni Mačak.

Danas smo dobili dopis Alena Albinovića, koji potpisuje njegova PR menadžerica Merima Hrkić, u kojem odgovara Grubniću na članak objavljen na Indexu. Donosimo skraćenu verziju dopisa, u kojem se citiraju izjave Albinovića, a u kojoj on najavljuje tužbe i prijetnje te niže uvrede na račun Grubnićeva karaktera, seksualnih navika i poslovnih sposobnosti.

"Marko dobro zna što mi je pisao i kada, a sada na jedan balkanski način želi to prikriti"

"Marko dobro zna što mi je pisao i kada, i koji su mu bili motivi, a sada na jedan primitivni, minimalistički i balkanski način to želi prikriti. Poruke koje sam dobio od njega, bar one koje je arhiva mog profila sačuvala, poslao sam kao dokazni materijal. (op.a. presliku pogledajte dolje u članku) On može mene tužiti ukoliko za to ima osnovu i dokaz da nije poslao poruke koje ja posjedujem i, što je najvažnije, ako za to bude imao novca", piše u dopisu Alena Albinovića (na slici lijevo), samoprozvane "bosanske Jelene Karleuše".

"Kako me dotični uvrijedio i nazvao poremećenom osobom, ja ću njega tužiti za klevetu, uznemiravanje i nanošenje teške duševne boli"

"Marko Grubnić je dno dna po kojem ja svakodnevno gazim i pljujem. Za razliku od njega, ja nisam omražena osoba u svojoj domovini, ali on jest najomraženiji momak u meni dragoj Hrvatskoj. Kako me je dotični uvrijedio i nazvao 'poremećenom osobom' koja se ne razumije u showbiz, ja ću njega sigurno tužiti za klevetu, uznemiravanje i nanošenje teške duševne boli. On očigledno živi u nekoj svojoj mašti i snovima da je 'zvijezda', da ga ljudi vole, dok je zaista sve suprotno. U svojoj izjavi je rekao da njemu nije bio potreban nitko da bi postao poznat, što je apsurdna i licemjerna laž. Postao je poznat javnosti isključivo zbog meni dragog Nevena Ciganovića. Da ne spominjem gospođicu Vlatku Pokos i Marjanu Hrgu kojima se ulizivao. Nadam se da mu sada njegov niskotiražni i ispljuvani manekenčić Bubi služi za utjehu", nastavlja dalje Albinović i počinje priču o Grubnićevom seksualnom životu.

"Bude li mi i dalje prijetio i glumatao 'žrtvu', morat ću pored tužbe organizirati press konferenciju na kojoj ću reći s kim je u seksualnoj vezi i tko mu daje novac"

"Ne razumijem zašto se Grubnić stidi svog seksualnog opredjeljenja, kada i ptice na grani znaju da je modnom dizajneru Robanticu preoteo bogatog dečka. Grubnić je očigledno neobrazovan, pa se ne razumije u pravo i sudstvo, ali to je njegova životna deformacija, a ne moja. On je nezaposlena pederčina! Ne poznaje elementarne stvari iz osnovnog obrazovanja, a u njegovoj 'tabuli rasi', što je latinski izraz za praznu glavu, ima samo jedno - koliko će ih promijeniti u krevetu. Ja njemu savjetujem pod hitno neuropsihijatrijsko liječenje, a ako nema novca, platit ću mu ja", napisao je Albinović i dodao da stilist "pati od shizofrenije i nimfomanije". Zaprijetio mu je, putem dopisa, da će organizirati press konferenciju, na kojoj će reći s kim je u seksualnoj vezi i tko mu daje novac, bude li mu Grubnić na bilo koji način i dalje prijetio. "Zato neka drži svoj jezik za zubima!", poručuje Albinović koji za sebe kaže da ima nepunih 20 godina, da već četiri godine radi na estradi BiH te da uskoro izlazi njegov glazbeni album.

Modni Mačak sve predao u ruke odvjetnika

Marko Grubnić javio nam se na telefonski poziv, ali nije želio komentirati nastavak, po njemu, nepotrebne medijske sapunice. "Sve što sam trebao, rekao sam prošle nedjelje za Index. Ne smijem više ništa komentirati. Cijeli slučaj u rukama je mojeg odvjetnika Veljka Miljevića", rekao nam je Mačak koji je odlučan da prekine sustavno blaćenje njegova imena. Rat ove dvojice tek počinje.

index
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

Re: "Grubnić je nezaposlena pederčina! On je dno dna po kojem ja svakodnevno...

još jedan dio priče

Marko Grubnić za Index: Nisam slao te poruke, to tvrde poremećene osobe koje ću tužiti

ALEN ALBINOVIĆ iz susjedne Bosne i Hercegovine, koji je fizički napadnut u središtu Zagreba, došao je u našu metropolu kako bi dao ekskluzivnu ispovijest Red Carpetu u kojoj je otkrio svoju navodnu vezu s estradnim stilistom Markom Grubnićem. U najavi nedjeljne emisije Alen (na slici dolje) prisjeća se navodne Grubnićeve poruke "Dođi da se poseksamo", a to nije jedina lascivna poruka koju je samoprozvana "bosanska Jelena Karleuša" prepričala showbiz emisiji. Je li moguće da je Marko Grubnić izmjenjivao takve sadržaje s Alenom Albinovićem, provjerili smo s Modnim Mačkom.

"Moj odvjetnik je već poslao dopis. Ako to bude prikazano, morat ćemo ih tužiti jer se radi o lažima i sustavnom blaćenju mog imena. A za dotičnoga nisam nikad ni čuo"

"Moj odvjetnik je već jučer poslao dopis na Novu TV. Ako to bude večeras prikazano, morat ćemo ih tužiti s obzirom na to da se radi o lažima i nekakvom sustavnom blaćenju moga imena. A što se dotičnoga tiče, nisam nikad čuo za njega i o cijeloj priči nemam komentara, osim da će se o cijeloj priči pobrinuti moj odvjetnik", započeo je Marko Grubnić priču u telefonskom razgovoru s Indexom u nedjelju popodne.

Red Carpet je navečer ipak pustio prilog u kojemu promoviraju pjesmu "malog od skandala", čiji refren ide "Pali me, pali, pa me onda povali". Između ostaloga wannabe celebrity Alen Albinović osudio je Marka Grubnića da mu se upucavao na internetskoj stranici Facebook. "Prvo mi je pisao da sam kurva koja nosi fejk stvari i da nisam ni jedan posto kopija Jelene Karleuše nego on. Nakon toga mi je počeo pisati lijepe stvari i upucavao mi se", prepričavao je navodni sadržaj Mačkovih poruka bez drugog dokaza i kao najeksplicitniju izdvojio: "Kada ćeš doći ovamo da se poseksamo?". Albinović ga je, tvrdi, odbio jer se uskoro ženi u Amsterdamu.

"Meni je žao takvih ljudi. To su poremećene ili isfrustrirane osobe koje na krivi način dolaze u medije. Sve što slijedi, mislim da će biti još gore za tu osobu, barem po pitanju tužbi"

Estradni stilist smatra da se ubraja u ljude koji su rođeni za šoubiznis - zna živjeti takav život bez ikakvih susprezanja. "Uvijek se nađu ljudi koji nisu u tome poslu i najlakše je prozvati nekoga tko je već uspješan. Ja se nikad takvim stvarima nisam bavio i smatram da sam dovoljan sam po sebi. Nikad mi nije trebao netko drugi da bih došao u medije. Meni je u principu žao takvih ljudi. To su osobe koje su na onaj ili ovaj način poremećene ili isfrustrirane te dolaze na takav, krivi način u medije. Sve što slijedi, mislim da će biti još gore za tu osobu, barem po pitanju tužbi", rekao nam je Marko.

Modni Mačak kaže da je svjestan da je, kao javna osoba, interesantan ljudima i da je dobra podloga za PR jer, kaže, gdje god se pojavi, svi pričaju o njemu. "Kad prođem gradom, ljudi me ili vole ili mrze, ali priča će stati. I tek kad prođem nastavit će se razgovor, a tema ću biti ja, u ovom ili onom kontekstu", smatra Grubnić.

"Bog je tu, Bog sve vidi, Bog sve sudi. Njima na dušu, a meni... eto, ja ću se pobrinuti da barem na neki način budem zadovoljen"

"Ja sam već neke tužbe pokrenuo, a pokrenut ću ih još. Besmisleno je da ja cijelo vrijeme šutim. Nemam potrebu izjašnjavati se o tim ljudima, ali to će učiniti moj odvjetnik. Ja nisam na tom nivou da njih komentiram. Meni je to krajnje degutantno da bih se bavio tim degutantnim stvarima. Mislim da je došlo vrijeme da ja to mrtav-hladan naplatim", odlučan je Mačak.

"Ja uživam u svom poslu koji, kao i svaki drugi, ima nedostataka i prednosti. Ja sam pozitivna osoba i volim imati ljude koji također briju na tu pozitivnu energiju. Na svojoj sam koži osjetio jako puno zločestih ljudi i mogu im reći da sam im sve oprostio. A Bog je tu, Bog sve vidi, Bog sve sudi. Njima na dušu, a meni... eto, ja ću se pobrinuti da barem na neki način budem zadovoljen", zaključio je Marko Grubnić.

index
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

dr.sc. Foruma
    Datum registracije
    20-08-07
    Poruka
    3,485
    Liked
    2 times

a, irm?

šta će tebi ovo?
    -

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

vara ga pa mu se osvecuje

mozak organizacije Avatar od korisnika cobra_gi
    Datum registracije
    28-09-05
    Poruka
    3,971
    Liked
    1 times

nek mu raznesu šule da ima propuh od 100 bofora....jbt

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

Šokiran sam ovim događajem

Ma nemoguće...pa Markić to ne bi nikad napravio

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Jedino mi nije jasno zašto ovo nije izašlo na naslovnici jutarnjeg
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

To su laži i podmetanja s ciljem da se uništi dokazani talent i popularnost Marka Grubnića zvanog Modni Pekinezer...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

pa grubnić živi od ovakvih koji ga ne trpe... a ima ih već i u ovoj temi dosta... što se više priča o tome kakav je to kreten to njemu bolje

a i ne znam kaj ti je napravio frajer da ga ne trpiš? mene nije briga kaj on radi (ne radi) jer nije nitko i ništa...
    Bolje desnica nego prknenica!

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mrkyblu
    Datum registracije
    08-12-07
    Starost
    30
    Poruka
    2,348
    Liked
    2 times

previse se zamaramo takvim kretenima i samim tim njima raste ego.....ima u zivotu puno vaznijih stvari od jednog modnog iscjetka.....
    .... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku