Ne znam zašto, ali uvijek me je strah kliknuti linkove ovakvog tipa.
Raspravljate o temi Mirela Rupić objavila topless foke u Showbiz forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Mirela Rupić redovito uređuje svoj profil na facebooku koji mnogi njezini web prijatelji redovito posjećuju. Na profilu objavljuje mnoge svoje ...
Ne znam zašto, ali uvijek me je strah kliknuti linkove ovakvog tipa.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
je, slobodno možeš skinut, samo što je rekla da će tužit onog tko objavi bez njezine dozvole... u što čisto sumnjam...
dobre su joj kruškice, to je dok je bila trudna... inače je to slabašno
Bolje desnica nego prknenica!
žena postaje sve jadnija.
mirela bolje bi ti bilo da nađeš pošten posao ko svi ostali ljudi i brineš se za djete, a ne da ti je glavna preokupacija višnjić i medijska pozornost.
Priroda nam je dala po dva oka i dva uha a samo jedan jezik, da bi mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.Konfucije
bzvz
a baš sam bio jeo...![]()
Gone clubbing...
Mora da je Višnjić bio jaaako pijan.
Fuck your good intentions
Fuck your human rights
Fuck your finger in my face
This time I'm gonna bite
iz indexa
NAKON što smo objavili tekst - "Rupićka na Facebooku objavila svoje golišave fotografije pa ih odmah maknula", javila nam se dotična Mirela Rupić. Njezin mail prenosimo vam u cijelosti i bez komentara.
"Poštovani/a"
Živ čovjek se na sve navikne pa tako sam se i ja naviknula na okrutnu beskrupuloznost kojom zarađujete svoj smrdljivi kruh pisajući degutantne bljuvotine o mom obrazu, no odgovore ćete mi priložiti na sudu! Sada mi je uistinu dosta "Vašeg" bijednog vrijeđanja bez obzira što je zlatno pravilo kako je bitno tko nešto uputi, a ne šta je bacio nekome u oči jer "Vi" za moj ukus o medijima ste prašina u mojim očima.
Sve najbolje u "Vašem" daljnjem radu i želucu kojim provarite ljudske živote,
Mirela Rupić