Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Showbiz
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Showbiz Raspravljate o temi modni mačak se ne razumije u nogomet u Kultura i Zabava forumu; 24sata - Modni MaÄŤak: Osjećam se kao Pale sam na svijetu... Stilist Marko Grubnić ne razumije se u nogomet, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-06-08, 18:01   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
modni mačak se ne razumije u nogomet

24sata - Modni Mačak: Osjećam se kao Pale sam na svijetu...

Stilist Marko Grubnić ne razumije se u nogomet, zbog čega je jako usamljen, a jedino što gleda na utakmicama jest kako su mu obučene prijateljice

Na utakmicu bih otišao jedino da me tamo čeka neka VIP loža i da je masa tjelohranitelja oko mene koja me čuva. Jednostavno ne volim gužvu, govori Modni Mačak. Marko Grubnić (26) ne razumije se u nogomet. “Vatreno ludilo” ga živcira, a kad naši igraju, osjeća se kao Pale sam na svijetu.
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 18:12   #2 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,250
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs
Re: modni mačak se ne razumije u nogomet

to su chista preseravanja..
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 18:18   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Maa... on je gay
mislim budimo realni tko se ne kuzi u nogomet i ne prati ga,sigurno je gay
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 18:18   #4 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 26-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,854
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

i bolje je da se ne razumije...nije nogomet tako nisko pao da ga još i on mora pratiti!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 18:21   #5 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,523
mišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznat

riga mi se na tog tipa..

šta uopće znači modni mačak? šta si je on dao sam tu titulu? lol
Star 16-06-08, 19:48   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 2,038
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: ludiabra Pogledaj Poruke
Maa... on je gay
mislim budimo realni tko se ne kuzi u nogomet i ne prati ga,sigurno je gay
Nije gay nego je pederčina!

Mene živciraju takvi tipovi koji misle da je baš cool šta ne zna ništa o samo drugom najvećem sportsko-socijalnom događaju koji se događa svake dvije godine (jer se, jelte, križa sa svjetskim prvenstvom).

Ok, ne moraš znati nabrojati prvih 11 i vjerojatne izmjene, ali nemoj mi se pravit kreten!
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 19:52   #7 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,523
mišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznat

on se ne mora pravit, on je kreten
Star 16-06-08, 22:46   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-06-08
Godina: 28
Poruka: 28
lela28 se izdvaja iz mase

jadan malo malo on se uzbudi i pada u nesvijes dala bi mu ja da on na njivu ode kopat majmun
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 22:47   #9 (permalink)
0000000000000

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 8,930
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

preserava se da bi dobija na popularnosti...

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 22:52   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 2,038
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
preserava se da bi dobija na popularnosti...
A naletio je u pravoj zemlji i u pravo vrijeme srati o svojem nepoznavanju nogometa....

Jadničak mali....
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114