| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Showbiz Raspravljate o temi modni mačak se ne razumije u nogomet u Kultura i Zabava forumu; 24sata - Modni MaÄŤak: Osjećam se kao Pale sam na svijetu... Stilist Marko Grubnić ne razumije se u nogomet, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | modni mačak se ne razumije u nogomet 24sata - Modni MaÄŤak: Osjećam se kao Pale sam na svijetu... Stilist Marko Grubnić ne razumije se u nogomet, zbog čega je jako usamljen, a jedino što gleda na utakmicama jest kako su mu obučene prijateljice Na utakmicu bih otišao jedino da me tamo čeka neka VIP loža i da je masa tjelohranitelja oko mene koja me čuva. Jednostavno ne volim gužvu, govori Modni Mačak. Marko Grubnić (26) ne razumije se u nogomet. “Vatreno ludilo” ga živcira, a kad naši igraju, osjeća se kao Pale sam na svijetu. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: modni mačak se ne razumije u nogomet Citat:
![]() Mene živciraju takvi tipovi koji misle da je baš cool šta ne zna ništa o samo drugom najvećem sportsko-socijalnom događaju koji se događa svake dvije godine (jer se, jelte, križa sa svjetskim prvenstvom). Ok, ne moraš znati nabrojati prvih 11 i vjerojatne izmjene, ali nemoj mi se pravit kreten! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-06-08 Godina: 28
Poruka: 28
![]() | Re: modni mačak se ne razumije u nogomet jadan malo malo on se uzbudi i pada u nesvijes dala bi mu ja da on na njivu ode kopat majmun
__________________ samo je jedno u mom životu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja život mi dala baš kao da je znala da nikad neće prestat sa mojih usana............ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: modni mačak se ne razumije u nogomet preserava se da bi dobija na popularnosti...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:19.