hmm poznata mi faca,al je ne mogu svrstati gdje sam je gledala...enivej,žalosno...![]()
Raspravljate o temi Preminula Sonja Savić u Showbiz forumu, dio Kultura i Zabava foruma; U utorak uveče ( tj sinoć) umrla srpska glumica Sonja Savić zbog predoziranja narkoticima.... Mislim da će Sonja više poznata ...
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
hmm poznata mi faca,al je ne mogu svrstati gdje sam je gledala...enivej,žalosno...![]()
Sonja Savic je bila glumica van standardnog formata.
Izuzetan intelekt i svojsven glumacki izraz.Rodjena je 15 sep. 1961 u Čačku.
Na zalost nije dala sve sto je mogla jer je vec dugo u problemu sa narkoticima.Bila je buntovnik i nikad nije igrala kako je drugi svirao.
Glumila je u vise od 50 filmova.Dobitnica je vise glumackih priznanja - Zlatna arena u Puli,car Konstatin,carica Teodora, specijalnu nagradu zirija na festivalu u Venciji...
Poslednji put je vidjena na TV-u u nedelju u specijalnoj emisiji koja je govorila o bendu Ekatarina Velika.Pricala je upravo o posasti droge koja je i odnela zivote pet clanova kultne BG grupe.Dugi niz godina Sonja Savic je vazila za "personu non grata" zbog svog bezkompromisnog stava prema dogmama u srpskoj kinematografiji.
Najpoznatiji filmovi - Balkanski spijun,Davitelj protiv davitelja,Mi nismo andjeli,Kako je propao rock`n`roll,Una...
Neka počiva u miru
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
Počivala u miru.
Bas mi je zao
Pocivala u miru...
Evo malo slikica da se prisjete oni koji su je znali...
![]()
Zadnji Uredio _LeBron_ : 24-09-08 u 16:27
Počivala u miru...
Počivala u miru
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
Nikad čuo za nju al svejedno R.I.P.
a čuj i ona.....ama šta je ovo ljudi....ova srednja generacija došla na naplatu izgleda....![]()
počivala u miru...