Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

Siromasi

Raspravljate o temi Siromasi u Showbiz forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Latin: Zbog Hlo sam siromašan kao crkveni miš ZAGREB - Prekrajanje platne liste zbog recesije nekim djelatnicima HTV-a drastično je ...

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Siromasi

Latin: Zbog Hlo sam siromašan kao crkveni miš

ZAGREB - Prekrajanje platne liste zbog recesije nekim djelatnicima HTV-a drastično je smanjilo mjesečnu plaću, a posebno ažurna u tome bila je, prema pisanju tjednika Arena, urednica Informativnog programa Hloverka Novak-Srzić prema čijim je napucima, navodno, ravnatelj Vanja Sutlić kresao plaće.

Najpogođeniji drastičnim smanjenjem plaće bez konkurencije je autor “Latinice“ Denis Latin, koji je izjavio da nakon što su mu mjesečna primanja sa 30.000 kuna mjesečno srezana na “bijednih” 10.000 kuna doslovno nema za hranu te da danima gladuje.

Naime, u svoje zlatno doba Latin je digao kredit za stan od 80 četvornih metara u Malešnici, kao i kredit za automobil, za što je mjesečno izdvajao više od devet tisuća kuna, pa mu sada za režije i hranu, tvrdi, ostaje samo 750 kuna. Kave od 30 kuna s prijateljima u Sheratonu za Latina su sada tek lijepa uspomena budući da se za taj novac sada hrani tjedan dana.

- Ovog trena u mom hladnjaku možete naći samo jedan paketić smrznutog putra. Kako da se posvetim svojim emisijama kad većinu vremena razmišljam o hrani, a ne o poslu! Zbog Hloverke sam siromašan kao crkveni miš, s tom razlikom da ja sir odavno ne mogu vidjeti ni u mišolovci - izjadao se Latin Areni.

Mislim da bi trebali organizirat neku humanitarnu akciju za naše "zvijezde", zamislite si samo kako je u današnje vrijeme teško živjet sa 10000 kuna?!

Zanimljivo kako nikome od njih ne pada na pamet srezati troškove i živjet na stepenici niže. Pošto ima samo paketić putra u friđu ja ću mu donirat paprike i paradajza, aj bit ću velikodušan i dodat kilu šnicli.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Banned
    Datum registracije
    07-01-09
    Poruka
    873
    Liked
    4 times

Re: Siromasi

Ovako.. 10 000 je za naše životarenje veliki iznos, tu se slažem.

Ali isto tako se ne slažem da mu je sa 30 000 kn skresano na 'samo' 10 000. Čovjek se navikne jednom životu (kao što je i rečeno, kupio je stan vjerujući da će imati za otplatiti) i kada se ovako nešto dogodi.. Neka su mu srezali ali na 15 000~20 000.

Stavljam se u njegovu poziciju. Recesija je sada i znam da plaće idu dolje ali ne toliko. Što da meni skrešu upola?? 5-10% od plaće je ok ali ovoliko..

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Može jadničak raditi i nešto sa strane, pa će imati za kavicu u Sheratonu i nešto više za staviti u friđ osim putrića. Međuostalim kaj nije šparao dok je imao 30000 kn? Svako dupe dođe na šekret, a onda kuka.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,130
    Liked
    491 times

Dao Bog da imao, pa nemao je najgora židovska kletva
    Tko se jednom nauči da ima jako teško proživljava stanje kad više nema...

Iako ovo za kredite je zeznuto...prije si je mogao pruštiti veliki kredit jer ga je imao kako otplaćivati a sad najednom više nemože...zeznuta situacija. Da meni prepolove plaću isto bi se našao u teškoj situaciji što se toga tiče
    Zadnji Uredio Joks : 18-09-09 u 08:20
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

Banned
    Datum registracije
    07-01-09
    Poruka
    873
    Liked
    4 times

Slažem se za pretjerivanje ali..

A ništa, delat će sa strane

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,078
    Liked
    311 times

nek ode na Novu, oni će mu dat masnu paru.
    A i neće morat trpit Hlo.

nek snima reklame.
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

jaca amsterdam Avatar od korisnika branja
    Datum registracije
    13-01-07
    Starost
    32
    Poruka
    8,267
    Liked
    2 times

Zajebana situacija koiliko god mi pričali da je 10 000 kuna puno..

Ako je istina da ima kredit od 9000 kuna.
    Sirotinji i pas kurac pokazuje.

Lajkaj nas na Facebooku