Gledam, ali sam razočarana jer gotovo svi pjevaju ili plešu. A ako ste gledali one strane talente, tamo ljudi zbilja izvode svašta, i puno je zanimljivije.
Raspravljate o temi Super talent u Showbiz forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Gledate li Super talent na Novoj TV? Ja priznajem da ako sam u prilici redovito bacim pogled. Zna biti dosadno, ...
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Gledam, ali sam razočarana jer gotovo svi pjevaju ili plešu. A ako ste gledali one strane talente, tamo ljudi zbilja izvode svašta, i puno je zanimljivije.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
sviđa ti se ovo...
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Od onoga sta sam gledala, a nisam bas nesto pratila meni je ovo zadnje nekako bilo najbolje uz onoga momka koji je plesa sa onim stapom al ga ne mogu nikako nac.
Evo.. dok sam bezuspjesno trazila tog sa stapovima naisla sam na ovog, i ovaj mi je odlican.
Monika Rogić
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
Bacio sam oko tu i tamo, fora su mi oni moji sugradani Hot Stuff. Ko sto je Semsudin rekao, vidi se da se dobro zajebavaju. A malo mi je zao ove djecice koja se gura ovdje ili ih roditelji zele progurati. Preslatki su, ali mislim da bi ih trebalo pustiti da uzivaju u najbezbriznijem periodu zivota. Bit ce vremena za talente.
ovo je nevjerovatno, mali svaka čast i tvoj sam fan kupio si me definitivno i nadam se da ćeš dogurati do kraja u emisiji i jako daleko u svom životu. ti si mali umjetnik samo palac gore za tebe
http://www.youtube.com/watch?v=paSHdAzPV4g
Bilo mi je drago družeći se s Vama na CP-u, od 01.02.10. me nema više![]()
presladak je kid![]()
Mali je zakon!
A i dobar mi je onaj lik koji je trbušni ples plesao![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.