Jako sam razočarana izborom finalista.
Raspravljate o temi Super talent u Showbiz forumu, dio Kultura i Zabava foruma; ovaj naš "klavir" mi je nešto lipše što sam vidio,savršena koreografija...
Jako sam razočarana izborom finalista.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Priroda nam je dala po dva oka i dva uha a samo jedan jezik, da bi mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.Konfucije
Onaj lima je ukakao stvar, al neka, treba nam jos jedan Bojan Jambrosic, samo malo mladi.
Ona plava s visokim ce ubija isto kao i ova pjesma u mom potpisu, iritantna je do suza. A i nekako mi se cini da igra na kartu Susan Boyle, cak i pjesme iste.
Mali je katastrofa! Nek mi entko akže zašto je on zaslužio biti u finalu?!![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
mene je iznenadilo kak su to oni skratili... dvije emisije, biraju dvoje finalista. to nema smisla...
ili će onda ovi četvero to razvlačit onda u nedogled?
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Unit-X pobjednici polufinala (snimka)
ovi su uz klavir i onog vatrogasca sto plese capoeiru sigurno najbolji plesaci
btw
Hara Mata Hara
Merlic se "proslavio"![]()
ludo...
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
britanski super talent