Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 22

Tko će gledati dodjelu Oscara?

Raspravljate o temi Tko će gledati dodjelu Oscara? u Showbiz forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Pošto ja (na žalost) moram sutra raditi, doduše tek popodne (ali jbg neću moći cijelu noć kao što sam prethodnih ...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Tko će gledati dodjelu Oscara?

Pošto ja (na žalost) moram sutra raditi, doduše tek popodne (ali jbg neću moći cijelu noć kao što sam prethodnih godina), gledati dodjelu Oscara.

Vjerojatno ću gledati Red carpet, malo haljine i ostala događanja, ali do 6 ujutro nema šanse da mogu i SMIJEM ostati budna, pošto ću na poslu zaspati.

Zanima me tko je od vas toliki luđak (pošto sam ja bila dosta godina za redom) i gledati cijelu dodjelu?!
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Akademik Avatar od korisnika HPetrovic1989
    Datum registracije
    26-03-08
    Poruka
    6,575
    Liked
    6 times

Re: Tko će gledati dodjelu Oscara?

Taj sam
    When your chips are down,and your highs are low...joyride

Uvaženi forumas Avatar od korisnika tuvok
    Datum registracije
    22-11-08
    Starost
    3
    Poruka
    851
    Liked
    1 times

Ne kužim kako nekog to može zanimati !!
    Komandant Data,bijelo lice,
    Kad ćeš doći do Zemljice
    Da pričas danima,jer nas zanima
    da li u stroju obitava anima.

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

ja neću gledati sigurno

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

nikad ne reci nikad ali šanse su minimalne

mada dao bi se nagovoriti u nekim okolnostima
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

mozhda..tko bi ga znao...
    All in all you're just another brick in the wall......

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

necu

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

vec sad sam u polusnu, dok to pocne cu se vec i probudit..

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Ulysea
    Datum registracije
    15-03-07
    Poruka
    929
    Liked
    0 times

...i ja sam isto ispucalih kapilara slusala godinama naklapanja o haljinama i lose fore novinara...sjecam se kad sam bila mladja kak bi mi stara znala uletiti oko pet kaj se mucim pred tv-om tol'ko, a ja ono sva u sivo-rozim tockama pred ocima, bi govorila: ''...al sad ceee....rekli su poslije haljine da ce sad...''
    Kad bi napokon docekala dodjelu bila bi u tvrdom snu, jer bi vec rem fazu prohodala buljeci u crveni tepih...
    Sad kad mi vise nema tko kvocat da odem u krevetac tko zna mozda se cak i upustim i to iskustvo...

....ali samo mozda.
    There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

A ne nisam gledala, taman se na početak probudila

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje