Taj sam![]()
Raspravljate o temi Tko će gledati dodjelu Oscara? u Showbiz forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Pošto ja (na žalost) moram sutra raditi, doduše tek popodne (ali jbg neću moći cijelu noć kao što sam prethodnih ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Taj sam![]()
When your chips are down,and your highs are low...joyride
Ne kužim kako nekog to može zanimati !!![]()
Komandant Data,bijelo lice,
Kad ćeš doći do Zemljice
Da pričas danima,jer nas zanima
da li u stroju obitava anima.
ja neću gledati sigurno![]()
mada dao bi se nagovoriti u nekim okolnostima
mozhda..tko bi ga znao...
All in all you're just another brick in the wall......
necu![]()
vec sad sam u polusnu, dok to pocne cu se vec i probudit..
...i ja sam isto ispucalih kapilara slusala godinama naklapanja o haljinama i lose fore novinara...sjecam se kad sam bila mladja kak bi mi stara znala uletiti oko pet kaj se mucim pred tv-om tol'ko, a ja ono sva u sivo-rozim tockama pred ocima, bi govorila: ''...al sad ceee....rekli su poslije haljine da ce sad...''
Kad bi napokon docekala dodjelu bila bi u tvrdom snu, jer bi vec rem fazu prohodala buljeci u crveni tepih...
Sad kad mi vise nema tko kvocat da odem u krevetac tko zna mozda se cak i upustim i to iskustvo...
....ali samo mozda.
There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.
A ne nisam gledala, taman se na početak probudila![]()