| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Showbiz Raspravljate o temi Voditelji i njihovo "r" u Kultura i Zabava forumu; Evo baš sam sad gledala neku reportažu na Explozivu, i po ko zna koji put ista stvar mi ranjava ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Voditelji i njihovo "r" Evo baš sam sad gledala neku reportažu na Explozivu, i po ko zna koji put ista stvar mi ranjava uši. Novinarka ne zna reći slovo "r", ma niti približno. Voditeljica ga malo bolje gađa, ali isto fulava. Zadnja vrime mi se čini da su ljudi koji ne znaju ispravno reći slovo "r" trend na našoj televiziji. Inače mi to može zvučati slatko, ali na televiziji ne. To mi je isto kao da kirurg ima problema sa živcima u ruci. Ne mislite li da oni koji rade ovakve poslove moraju govoriti ispravno i razumljivo?
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Re: Voditelji i njihovo "r" svakako jer prenose informacije kakve god da bile ali ako ih ne razumiješ ili su smješni pa im se stalno smiješ kakva korist onda od njih
__________________ zajebancija osnovni preduvjet dobrog života |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Voditelji i njihovo "r" Ja sam isto protiv toga.. Nije ona kriva sto ne moze izgovoriti, no ipak ne bi trebala raditi voditi reportaze.. Jebiga.
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| wayward | Re: Voditelji i njihovo "r" da, pa to je "IN", isfurana goveda ali nema veze jer izgleda ko govno upakirano u lijepi papir, lijepa izvana a iznutra poslastica za muhe
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
![]() |
| Tagovi: voditelji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:56.

ali nema veze jer izgleda ko govno upakirano u lijepi papir, lijepa izvana a iznutra poslastica za muhe