svakako jer prenose informacije kakve god da bile ali ako ih ne razumiješ ili su smješni pa im se stalno smiješ kakva korist onda od njih
Raspravljate o temi Voditelji i njihovo "r" u Showbiz forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Evo baš sam sad gledala neku reportažu na Explozivu, i po ko zna koji put ista stvar mi ranjava uši. ...
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
svakako jer prenose informacije kakve god da bile ali ako ih ne razumiješ ili su smješni pa im se stalno smiješ kakva korist onda od njih
Ja sam isto protiv toga.. Nije ona kriva sto ne moze izgovoriti, no ipak ne bi trebala raditi voditi reportaze.. Jebiga.
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
da, pa to je "IN", isfurana govedaali nema veze jer izgleda ko govno upakirano u lijepi papir, lijepa izvana a iznutra poslastica za muhe
ne bi trebali biti tamo isto kao da manekenka ima 150kg i 135cm![]()
ma po tome vidiš kako se dobivaju poslovi na tim smiješnim televizijama ( rtl i nova, pogotovo rtl) nepotizam je preočit....standardi su nikakvi još i onaj piđin ingliš koma koma koma
Ne kužim zašto bi nekome predstavljao problem nečije neznanje il nemogućnost izgovaranja slova R
Ako netko ne shvati bit reportaže ili nečega onda to nije problem u voditeljici... Voditeljica/elj s manom slova R ne bi trebala predstavljati problem široj javnosti ...
Ima i pjevača koji ne znaju reći slovo R, jest da zvuči smiješno dok pjeva, ali nakon nekog vremena se privikneš...
I sad opet ta diskriminacija se tu javlja; zar se voditelj cijeni po tome što zna ili ne zna reć slovo R
Uzmi za primjer i glumce... Ako zaista imaju neki cilj, omogućenu karijeru, onda bi se oni tog svega trebali odreći jer ne znaju reći R ...
Uzmi za primjer onda poslovne ljude, biznismene, koji su stalno u kontaktu sa ljudima (sastanci, ugovaranje poslova, sklapanje ugovora itd...) i sad zamisli scenu da zaposlenik/ica ne zna reć R i sad zbog tog će ga/je se smatrati manje vrijednom ili nesposobnom da odradi "ozbiljan" razgovor s klijentom jer bi nekome moguće izazvalo to slovo R podsmijeh ...![]()
Zadnji Uredio dadyml : 06-12-08 u 01:01
zato što se govorna mana kod voditeljica može usporediti s nedostatkom sluha kod pjevača - to je za voditeljicu kjučno da razgovjetno govori, inače takve mane se lako mogu ispraviti posjetom logopedu ili minimalnim zahvatom na jeziku
Da zahvat kad se zareže ona resica ispod jezik, ali i logoped puno pomaže ...
Za voditeljicu/telja jest da razgovjetno razgovara riječi, i on/ona ih izgovara, a to što ne zna izgovorit R ne predstavlja valjda nekom problem u razumijevanju, barem se nadam ...
da... ta žena se zove Ana Miščević... i već mi neko vrijeme digne živac jer se vidi da se gura gdje joj nije mjesto.. a do toga je došla predanim radom... osobito ručnim i usnim
znam da je rtl televizija leglo voditeljskih antitalenata ali da ovo nitko ne uočava, malo je već čudno... ili u upravi sjedi miščević stariji
Bolje desnica nego prknenica!