Meni to smeta.. Ako je R, onda nije r. Nije ona kriva, no postoje jos mnogo drugih predivnih poslova za nju, koje sam sigurna bi izvrsno obavljala. I ne, nismo se orhaspolozili, vec oRaspolozili. Jebiga..
Raspravljate o temi Voditelji i njihovo "r" u Showbiz forumu, dio Kultura i Zabava foruma; meni vi fakat niste jasni....jebiga, zenska nemre izgovorit taj jebeni "R" i kaj sad....meni opce ne smeta ta njena "mana"...vise ...
Meni to smeta.. Ako je R, onda nije r. Nije ona kriva, no postoje jos mnogo drugih predivnih poslova za nju, koje sam sigurna bi izvrsno obavljala. I ne, nismo se orhaspolozili, vec oRaspolozili. Jebiga..
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
Sve je to počelo s Davijom Mikulandvom, koja je tvvdila da je to dio njezine osobnosti.
Usput, zna li tko zašto Šešelj nosi pištolj? Zato što ne može nositi vevolvev.![]()
Potpisi su za budale.
JA ne znam heć R.
I ja sebe zbog toga ne mislim sputavati ni u čemu.
Nisam se zbog toga phestala baviti sa zbohom, sa glumom i phihedbama (jeh bi me trebalo bit stid čitati i glumiti phed drugima, je li ??), nisam zbog toga phestala pisati pjesme i hecitirati ih i doći do dhžavnog natjecanja (zato jeh Bože moj, da slučajno nekome ne zasmeta moje R, da se ne nađe uvhijeđenim) ...
Zamisli, čak sam bila među boljim čitačima ...
Ma, možda je bolje za mene da se ja ne vazgovavam ni sa kime pa ne budem nikome smetala ...
Evo Vam ga na
"Gavavušo gavava ti si mene vavala, ti si mene vavava kad si mi govovila. ... Bit ćeš moja ili ničija, gavavušo gavava ti si mene vavala ... "
molim te nemoj se vrijeđati, ja ne diskriminiram ljude po tome, samo mislim da je takvo nešto faktor kod rada na tv-u, jednako kao što ja npr. imam okserice pa neću stoga u manekenke ?!
meni to kod neke druge struke može čak biti i simpatično, ali kod voditelja i šoubiz reportera me čak i siktanje ili pretjerani dijalekt smeta
no zamislimo hipotetsku situaciju: uredniku takve emisije dolaze potencijalne reporterke na razgovor ( mislim da je to prilično lagan i dobro plaćen posao za koji se mnogi smatraju kvcalificiranim), zar nije logično da ako sve npr. imaju otprilike istu stručnu spremu i (ne)iskustvo, takvo što bude razlog zbog kojeg jedna od njih neće ući u uži krug ( a kamoli dobiti posao! )
zaključak: dobila je posao preko debele veze, jer nijedan sposoban urednik si takvo što ne bi dopustio
A koji kurac onda dobe posao oni kaj trepću
Npr. mene osobno smeta kad netko dok vodi i u minuti trepne 168 puta ... Evo ja to smatram jako iritantno i nije mi jasno kako si takvo što neki urednik može dopustit
Situacija br. 2. Zamuckivanje i mucanje ...Kako si tako nešto urednik može dopustiti ...
Na linč sve !!!
I ponovno![]()
sve su to loše procjene nazovi - urednika ili njihovih mecena, i slažem se, korana gvozdić je isto preočajna kao i sada već bivša vanja halilović na kojoj se i nakon 2 godine kuži kako stravično loše čita s blesimetra i ispravlja samu sebe, no to ne znači da nema pametnih i elokventnih voditeljica tipa barbara kolar, danijela trbović i dobrih reporterki- sestre nanut, martina validžić, a ziher ima još takvih među običnim pukom, zar ne?
Pa naravno da ima kvalitetnih voditelja koji su stvoreni za taj posao koji se dobro snađu i ako pogriješe i znaju biti dovitljivi i puni humoreske, a opet da sami sebe ne poklope...
A sad pitanje ... Šta da Trbovićka ne zna reć r![]()