Stranica 2 od 4 PrvoPrvo 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 39

Voditelji i njihovo "r"

Raspravljate o temi Voditelji i njihovo "r" u Showbiz forumu, dio Kultura i Zabava foruma; meni vi fakat niste jasni....jebiga, zenska nemre izgovorit taj jebeni "R" i kaj sad....meni opce ne smeta ta njena "mana"...vise ...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

Re: Voditelji i njihovo "r"

meni vi fakat niste jasni....jebiga, zenska nemre izgovorit taj jebeni "R" i kaj sad....meni opce ne smeta ta njena "mana"...vise mi smeta kad se nade neka manekenka preporodena u voditeljicu pa nezna recenicu procitat kak spada s jebenog blesimetra...

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Meni to smeta.. Ako je R, onda nije r. Nije ona kriva, no postoje jos mnogo drugih predivnih poslova za nju, koje sam sigurna bi izvrsno obavljala. I ne, nismo se orhaspolozili, vec oRaspolozili. Jebiga..
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

Akademik Avatar od korisnika Scorpy
    Datum registracije
    18-10-08
    Poruka
    4,137
    Liked
    74 times

Sve je to počelo s Davijom Mikulandvom, koja je tvvdila da je to dio njezine osobnosti.

Usput, zna li tko zašto Šešelj nosi pištolj? Zato što ne može nositi vevolvev.
    Potpisi su za budale.

Regularni forumas Avatar od korisnika RoCkErIcA
    Datum registracije
    24-06-07
    Poruka
    416
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: latoa Pogledaj Poruke
    Evo baš sam sad gledala neku reportažu na Explozivu, i po ko zna koji put ista stvar mi ranjava uši. Novinarka ne zna reći slovo "r", ma niti približno. Voditeljica ga malo bolje gađa, ali isto fulava. Zadnja vrime mi se čini da su ljudi koji ne znaju ispravno reći slovo "r" trend na našoj televiziji.

Inače mi to može zvučati slatko, ali na televiziji ne. To mi je isto kao da kirurg ima problema sa živcima u ruci.
    Ne mislite li da oni koji rade ovakve poslove moraju govoriti ispravno i razumljivo?
    o tome sam baš ja neki dan mislila.......
    ....život je kao rola wc papira.....što ga više trošiš........... brzo nestane...........il tak neš...?

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika dadyml
    Datum registracije
    24-06-07
    Starost
    23
    Poruka
    2,384
    Liked
    3 times

JA ne znam heć R.

I ja sebe zbog toga ne mislim sputavati ni u čemu.

Nisam se zbog toga phestala baviti sa zbohom, sa glumom i phihedbama (jeh bi me trebalo bit stid čitati i glumiti phed drugima, je li ??), nisam zbog toga phestala pisati pjesme i hecitirati ih i doći do dhžavnog natjecanja (zato jeh Bože moj, da slučajno nekome ne zasmeta moje R, da se ne nađe uvhijeđenim) ...
    Zamisli, čak sam bila među boljim čitačima ...

Ma, možda je bolje za mene da se ja ne vazgovavam ni sa kime pa ne budem nikome smetala ...

Evo Vam ga na

"Gavavušo gavava ti si mene vavala, ti si mene vavava kad si mi govovila. ... Bit ćeš moja ili ničija, gavavušo gavava ti si mene vavala ... "

Starter Avatar od korisnika larlar
    Datum registracije
    21-10-08
    Poruka
    34
    Liked
    0 times

molim te nemoj se vrijeđati, ja ne diskriminiram ljude po tome, samo mislim da je takvo nešto faktor kod rada na tv-u, jednako kao što ja npr. imam okserice pa neću stoga u manekenke ?!
    meni to kod neke druge struke može čak biti i simpatično, ali kod voditelja i šoubiz reportera me čak i siktanje ili pretjerani dijalekt smeta
    no zamislimo hipotetsku situaciju: uredniku takve emisije dolaze potencijalne reporterke na razgovor ( mislim da je to prilično lagan i dobro plaćen posao za koji se mnogi smatraju kvcalificiranim), zar nije logično da ako sve npr. imaju otprilike istu stručnu spremu i (ne)iskustvo, takvo što bude razlog zbog kojeg jedna od njih neće ući u uži krug ( a kamoli dobiti posao! )
    zaključak: dobila je posao preko debele veze, jer nijedan sposoban urednik si takvo što ne bi dopustio

Datum registracije
    24-06-07
    Starost
    23
    Poruka
    2,384
    Liked
    3 times

A koji kurac onda dobe posao oni kaj trepću

Npr. mene osobno smeta kad netko dok vodi i u minuti trepne 168 puta ... Evo ja to smatram jako iritantno i nije mi jasno kako si takvo što neki urednik može dopustit

Situacija br. 2. Zamuckivanje i mucanje ... Kako si tako nešto urednik može dopustiti ...

Na linč sve !!!

I ponovno

Starter Avatar od korisnika larlar
    Datum registracije
    21-10-08
    Poruka
    34
    Liked
    0 times

sve su to loše procjene nazovi - urednika ili njihovih mecena, i slažem se, korana gvozdić je isto preočajna kao i sada već bivša vanja halilović na kojoj se i nakon 2 godine kuži kako stravično loše čita s blesimetra i ispravlja samu sebe, no to ne znači da nema pametnih i elokventnih voditeljica tipa barbara kolar, danijela trbović i dobrih reporterki- sestre nanut, martina validžić, a ziher ima još takvih među običnim pukom, zar ne?

Datum registracije
    24-06-07
    Starost
    23
    Poruka
    2,384
    Liked
    3 times

Pa naravno da ima kvalitetnih voditelja koji su stvoreni za taj posao koji se dobro snađu i ako pogriješe i znaju biti dovitljivi i puni humoreske, a opet da sami sebe ne poklope...

A sad pitanje ... Šta da Trbovićka ne zna reć r

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

Citat Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke

A sad pitanje ... Šta da Trbovićka ne zna reć r
    pa ništa. možda ne bi radila na televiziji, al zbog toga sigurno ne bi skočila s nebodera. a mi bi možda gledali neku drugu danijelu, il nekog trećeg.

Lajkaj nas na Facebooku