Raspravljate o temi Voditelji i njihovo "r" u Showbiz forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Pravi autor: Scorpy Usput, zna li tko zašto Šešelj nosi pištolj? Zato što ne može nositi vevolvev. ahahahahaah p.s. nisam ...
[sigpic][/sigpic]
meni vise smeta Sopekica sa svojim precudnim nacinom govora i jos cudnijim radom usnica.. navodno je isla na govorne vjezbe, al ja ne vidim neki napredaki dalje meni to sve skupa izgleda debilno
mislim da ne bi trebali diskriminirati ljude samo zbog toga sto ne mogu izgovoriti slovo R, ali ako netko zbilja nerazumljivo govori onda ne bi trebao biti voditelj.
ne znam kaj ti nije jasno.. da trbovićka ne zna reći r ne bi bila trbovićka, jer ona je to što je upravo zbog svog britkog jezika (sadržajno i formalno)...dakle da je kojim sl. imala problem sa slovom r ne bi dobila sve angažmane na televiziji koje je dobila i vjerojatno bi danas bila lječnica
Mislim da je linč malo preteška riječ, ako razgovaramo o činjenici da ne podnose sve struke neke ljudske nedostatke, nitko ne "linčuje" npr. rohatinskog ili drobnjaka, no kakvi li bi oni bili voditelji pitam se?
Ajd ne seri
Meni je sve jasno, al tebi su moje rečenice nerazumljive ... I molim te kakva je ovo konstatacija "da trbovićka ne zna reć r ne bi bila trbovićka"![]()
Znači ako ne bi znala reć r ona ne bi bila britka na jeziku
Znači ako ne bi znala reć r ona bi bila drugačije osobnosti
Govorna "mana" nije povezano sa time kakva je ko osoba il u kakvim se krugovima kreće (vi kaj ne znate reć r marš desno, vi kaj znate odite lijevo) ili koje poslove obavljaju ...Ne ovo je strašno, mislim ne znam kaj da kažem ...
Idem ja u doktove da me slučajno ne bi tko čuo kako pvičam :hammev
sad je ova plava na rtl-u, katafakingstrofa
MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New
Ajd prolistaj temu, pročitaj svaki post dobro ako nisi pa onda sudi, jer možda neke stvari nekom nisu jasne ...
Ako me ne znaš, niti moj stil pisanja tko ti kriv ...
Ako za tebe to ne predstavlja nikakav problem zbog čega se javljaš u ovoj temi, ništa konstruktivnoga rekla nisi, a napadaš me zato što jednostavno iznosim svoje stajalište i branim tu činjenicu da voditelj može biti jednako dobar iako ne zna reć R ... Kako to ti npr ne kužiš i zašto onda tebe to dira što ja pišem
Pa da, nisu svi ljudi isti, nisu svi za sve poslove, nisu svi bez mana ... Al po meni je gore neke psih. mane nego fizičke ...
Over end aut ...
I btw, hvala na rep - , to mi je baš kjut![]()