Stranica 3 od 4 PrvoPrvo 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 39

Voditelji i njihovo "r"

Raspravljate o temi Voditelji i njihovo "r" u Showbiz forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Pravi autor: Scorpy Usput, zna li tko zašto Šešelj nosi pištolj? Zato što ne može nositi vevolvev. ahahahahaah p.s. nisam ...

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,198
    Liked
    1188 times

Re: Voditelji i njihovo "r"

Citat Pravi autor: Scorpy Pogledaj Poruke
    Usput, zna li tko zašto Šešelj nosi pištolj? Zato što ne može nositi vevolvev.
    ahahahahaah

p.s. nisam se dugo ovako nasmijao

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika dadyml
    Datum registracije
    24-06-07
    Starost
    23
    Poruka
    2,384
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: Moneypenny Pogledaj Poruke
    pa ništa. možda ne bi radila na televiziji, al zbog toga sigurno ne bi skočila s nebodera. a mi bi možda gledali neku drugu danijelu, il nekog trećeg.
    Moje pitanje je na mjestu ... Da Danijela ne zna reć r jel biste i nju linčevali? Tko zna ...
    Mislim glupost, bezvezna klasifikacija kao i obično što se događa ...

Najveći Car Foruma
    Datum registracije
    11-11-05
    Poruka
    15,332
    Liked
    12 times

ja mislim da se ovo može tolerirati

[sigpic][/sigpic]

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Citat Pravi autor: latoa Pogledaj Poruke
    Evo baš sam sad gledala neku reportažu na Explozivu, i po ko zna koji put ista stvar mi ranjava uši. Novinarka ne zna reći slovo "r", ma niti približno. Voditeljica ga malo bolje gađa, ali isto fulava. Zadnja vrime mi se čini da su ljudi koji ne znaju ispravno reći slovo "r" trend na našoj televiziji.

Inače mi to može zvučati slatko, ali na televiziji ne. To mi je isto kao da kirurg ima problema sa živcima u ruci.
    Ne mislite li da oni koji rade ovakve poslove moraju govoriti ispravno i razumljivo?
    meni vise smeta Sopekica sa svojim precudnim nacinom govora i jos cudnijim radom usnica.. navodno je isla na govorne vjezbe, al ja ne vidim neki napredak i dalje meni to sve skupa izgleda debilno

mislim da ne bi trebali diskriminirati ljude samo zbog toga sto ne mogu izgovoriti slovo R, ali ako netko zbilja nerazumljivo govori onda ne bi trebao biti voditelj.

Starter Avatar od korisnika larlar
    Datum registracije
    21-10-08
    Poruka
    34
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
    Moje pitanje je na mjestu ... Da Danijela ne zna reć r jel biste i nju linčevali? Tko zna ...
    ne znam kaj ti nije jasno.. da trbovićka ne zna reći r ne bi bila trbovićka, jer ona je to što je upravo zbog svog britkog jezika (sadržajno i formalno)...dakle da je kojim sl. imala problem sa slovom r ne bi dobila sve angažmane na televiziji koje je dobila i vjerojatno bi danas bila lječnica

Mislim da je linč malo preteška riječ, ako razgovaramo o činjenici da ne podnose sve struke neke ljudske nedostatke, nitko ne "linčuje" npr. rohatinskog ili drobnjaka, no kakvi li bi oni bili voditelji pitam se?

Datum registracije
    24-06-07
    Starost
    23
    Poruka
    2,384
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: larlar Pogledaj Poruke
    ne znam kaj ti nije jasno.. da trbovićka ne zna reći r ne bi bila trbovićka, jer ona je to što je upravo zbog svog britkog jezika (sadržajno i formalno)...dakle da je kojim sl. imala problem sa slovom r ne bi dobila sve angažmane na televiziji koje je dobila i vjerojatno bi danas bila lječnica

Mislim da je linč malo preteška riječ, ako razgovaramo o činjenici da ne podnose sve struke neke ljudske nedostatke, nitko ne "linčuje" npr. rohatinskog ili drobnjaka, no kakvi li bi oni bili voditelji pitam se?
    Ajd ne seri

Meni je sve jasno, al tebi su moje rečenice nerazumljive ... I molim te kakva je ovo konstatacija "da trbovićka ne zna reć r ne bi bila trbovićka"
    Znači ako ne bi znala reć r ona ne bi bila britka na jeziku
    Znači ako ne bi znala reć r ona bi bila drugačije osobnosti

Govorna "mana" nije povezano sa time kakva je ko osoba il u kakvim se krugovima kreće (vi kaj ne znate reć r marš desno, vi kaj znate odite lijevo) ili koje poslove obavljaju ...Ne ovo je strašno, mislim ne znam kaj da kažem ...

Idem ja u doktove da me slučajno ne bi tko čuo kako pvičam :hammev

mab
    mab je offline
    Top Uploader Avatar od korisnika mab
    Datum registracije
    23-11-06
    Poruka
    7,988
    Liked
    18 times

sad je ova plava na rtl-u, katafakingstrofa
    MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

kakva klasifikacija? linč? daj se ohladi. nisu svi ljudi isti. neki su crni, neki bijeli, a neki ne znaju reći r. za mene to ne predstavlja ama baš nikakav problem, al tebe vidim dira.

Datum registracije
    24-06-07
    Starost
    23
    Poruka
    2,384
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: Moneypenny Pogledaj Poruke
    kakva klasifikacija? linč? daj se ohladi. nisu svi ljudi isti. neki su crni, neki bijeli, a neki ne znaju reći r. za mene to ne predstavlja ama baš nikakav problem, al tebe vidim dira.
    Ajd prolistaj temu, pročitaj svaki post dobro ako nisi pa onda sudi, jer možda neke stvari nekom nisu jasne ...

Ako me ne znaš, niti moj stil pisanja tko ti kriv ...

Ako za tebe to ne predstavlja nikakav problem zbog čega se javljaš u ovoj temi, ništa konstruktivnoga rekla nisi, a napadaš me zato što jednostavno iznosim svoje stajalište i branim tu činjenicu da voditelj može biti jednako dobar iako ne zna reć R ... Kako to ti npr ne kužiš i zašto onda tebe to dira što ja pišem

Pa da, nisu svi ljudi isti, nisu svi za sve poslove, nisu svi bez mana ... Al po meni je gore neke psih. mane nego fizičke ...

Over end aut ...

I btw, hvala na rep - , to mi je baš kjut

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

I btw, hvala na rep - , to mi je baš kjut